lauantai 14. tammikuuta 2012

Tämmöstä..

Nyt olis sellainen juttu, kun olen yrittänyt Tikku iitan tekeleet blogiin niin empä pääse sinne:( Tuleeko teille koskaan sellainen iso punainen ikkuna ja siinä on että haittaohjelma havaittu, jotakin on vialla? Enkä ole uskaltanut mennä eteenpäin. Ei ole missään muualla tullut tällaista. Tämä on jo ennen joulua tullut. Onko se mulla vika vai toisessapäässä?5 kommenttia:

 1. Heips:)Minä käyn melkein joka päivä Tikku-Iitan blogissa eikä ole mitään ongelmaa eli toiminut ihan normaalisti:))

  VastaaPoista
 2. NO heippa, Tikku Iita täällä vain. Harmi jos tulee tuollainen ilmoitus. En ole itse ikinä törmännyt vastaavaan. Olen käynyt omassa blogissa muilta koneilta eikä ole tullut tuollaista ilmoitusta. Jos jolu tietää mistä kyse niin olisi kiva tietää itsekin mistä johtu. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Jostain blogista tänne koukkasin ja on pakko heti kommentoida.. ;O) Sain tänään myös jonkun blogista samanmoisen ilmoituksen. Siinä oli jotakin, että kyseisessä blogissa on havaittu haittaohjelma, älä jatka eteenpäin jne...

  VastaaPoista
 4. Miullekin on tullut sellainen ilmoitus ja siinä on sanottu, että johtuu jostain laskurista. Olen silti mennyt eteenpäin, eikä mitään ole tapahtunut.

  VastaaPoista
 5. Minulle tulee samainen ilmoitus kyseisen blogin kohdalla ja johtuen sivuston www.your-counter.be-laskurista. Itse en etene siitä, koska en välitä saada haittaohjelmia koneelleni... ikävää Tikku-Iitan blogin kannalta, mielelläni vierailisin sielläkin. Toki sivuston laskurin voisi vaihtaa turvallisempaan, jotta kaikilla olisi turvallista käydä blogissa. :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥