maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kerkkä.

Kuusenkerkkiä.





9 kommenttia:

  1. Kivat kuvat. Äitini söi joskus noita kerkkiä, ovat kuulemma terveellisiä.

    VastaaPoista
  2. Ihanat kuvat! Juu,nyt olisi kerkkäaika.

    VastaaPoista
  3. Mitä kerkistä voi valmistaa vai nautitaanko ne noin vaan? Kyseleepi etelän ihme :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Meke. Jotkut valmistaa kuusenkerkkä teetä tai siirappia, en tiedä miten niitä valmistetaan:) Itse olen syönyt ihan vain puusta napsien, ihan tuoreeltaan.

      Poista
  4. Molto belle, brava! buona serata...ciao

    VastaaPoista
  5. Luulin että piti olla herkkä, mutta kai se sittenkin on kerkkä :) En olisi kyllä tiennyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ari, eipä näistä nykyaaikana kukaan tehe mitään. En ole kuullut kumminkaan:) Kannattaa maistaa, kun ovat vielä pehmeitä.

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥