maanantai 10. joulukuuta 2012

Kortit postiin..

Vai kirjoittaako enään kukaan kortteja, kun on näitä härpättimiä milla lähetellään viestejä ;) Itse kyllä lähetän oikeita korttejakin....vielä:)

13 kommenttia:

 1. Minunkin mielestä kortti on eri asia kuin tekstari. Lähettelen kortteja tottakai.

  VastaaPoista
 2. Kyllä joulukortit tulee laitettua, ei tosin vielä ole kirjoitettuna.

  VastaaPoista
 3. Kyllä lähetän oikeita kortteja. tekstiviestejä en tykkää lähetellä, mutta joitakin jouluisia kirjeitä laitan sähköpostilla.

  VastaaPoista
 4. Minulle tuli tänään tilatut joulukortit, huomenna pitäisi ne kirjoitella ja postittaa :)

  VastaaPoista
 5. Ainoastaan oikeat kortit tulevat kysymykseen. Joka vuosi aion tehdä ne itse, mutta en ehdi. Tilaan sitten kortit, raha menee kodittomien kissojen auttamiseen. Joten parempi niin. Joka vuosi saan joulukortteja, se on mukavaa, Terveiset sinne Lappiin Tukholman lumihankien keskeltä, Kisu ja Minä

  VastaaPoista
 6. Ilman muuta lähetän kortit ja tänäkin vuonna kaikki itse tehtyjä. Juuri hetki sitten lopetin urakan ja 40 korttia menee postilla + muutama vielä tähän lähistöön iltalenkillä suoraan laatikoihin.

  VastaaPoista
 7. Lähetän kortit,yleensä ostan,mistä milloinkin. Kerran tein,kun olin piiiitkällä sairauslomalla ja oli aikaa.Enkeleitä askartelin kortteihin silloin.
  Toivon saavani myös kortteja, omatekemät on tietty parhaita saada,mutta ymmärrän kyllä, ettei ehdi,jos käy töissä ja on koti ja perhe huollettavana .
  Nythän olisi voinut ostaa joulukortitkin teiltä taitavilta ,mutta olisi pitänyt hokata se jo aikaa sitten!

  VastaaPoista
 8. Kyllä lähetän ja olen tehnytkin itse, tosin tuolla vielä odottavat apua kohta on jo kiire...

  VastaaPoista
 9. Olen tehnyt pienen määrän kortteja, jotka lähetän maailmalle tällä viikolla. Itse tehty kortti on aina mukava saada, mutta valitettavasti aina ei kykene niitä isoja määriä tekemään.

  VastaaPoista
 10. Minä lähetän n. 40 korttia ja minusta on ihana saada myös perinteinen joulukortti:)

  VastaaPoista
 11. Miä vastustan sähköisiä joulutervehdyksiä :D Itse lähetän ominkäsin näperreltyjä, mutta takaisin toivoisin vaikka niitä ilmaiskortteja ennenkuin facebookin hyvää joulua toteamuksia.

  VastaaPoista
 12. Kyllä joulu tervehdyksen lähetän itse tekemillä korteillani joka joulu...tänä vuonna lähetän n.50 korttia. Ja juuri ovat pusseissa menossa postiin.
  Voi jummi muistan nuo musta pekka kortit...ja toiset oli ne hullunkuriset perheet kortit.

  Mukavaa talvista viikkoa!

  VastaaPoista
 13. Tein edelliset 27 vuotta kortit itse nyt ostin valmiit ja on vähän huono omatunto jollain tavalla :) Kyllä käsin kirjoitetut kortit kuuluvat jouluun!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥