torstai 1. elokuuta 2013

Turkinpippurimarengit.

Tein näitä herkkuja jo ennen reissuun lähtöä. Ei onnistunut pursottimella pursottaa kun oli aina tukossa pursottimen nokka :/ No ei auttanu kuin lusikoida pellille. Hyvin kävi kauppansa näinkin.
Olen vieläkin täällä reissunpäällä :)
3 munan valkuaista
2 dl sokeria
1 dl turkinpippurirouhetta

Vatkaa valkuainen ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää turkinpippurirouhe varovasti joukkoon.
Pursota pellille ja paista 110 asteessa 1½ tuntia.



Hyvää elokuun ekapäivää kaikille :)

11 kommenttia:

  1. Kiitos tästä vinkistä!
    Kiitos samoin, mukavaa elokuuta!

    VastaaPoista
  2. Että näyttävätkin herkullisilta:)

    VastaaPoista
  3. Hallo Kirsti!
    The sure look delicious!!!
    Nice recipe!!!
    Have a happy new month!
    Dimi...

    VastaaPoista
  4. Tykkään salmiakista, joten varmasti tykkäisin näistäkin!

    Mukavia elokuun alkupäiviä!

    VastaaPoista
  5. Samat on olleet tekeleet minulla tällä viikolla. :) Tosi herkkuja, muksut tilasivat jo lisäsatsin. ;)

    VastaaPoista
  6. Mun lempparikarkit marengin kera! Näitä on varmaan pakko kokoeilla :)

    VastaaPoista
  7. Näyttää ihanalta. Pakko kokeilla =)

    VastaaPoista
  8. Mmmm - these look great.

    Have a good trip.

    VastaaPoista
  9. Onkos nämä nyt niitä, joihin tulee himo?? Mukavaa elokuuta Sinulle!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥