torstai 26. syyskuuta 2013

Samalla polulla..

Eilen oli kaunis, mutta aika kylmä tuulinen sää, kun lähdin lenkille. Tulihan siellä hirvikin vastaan moottorikelkkareitillä, missä kävelin. Kuva on kyllä tosi huono, kun hopussa kuvasin ennenkuin se lähti karkuun :)
Oikein mukavaa ja kirpakka syyspäivää sinulle :)

8 kommenttia:

 1. Wow, oli varmaan mahtava nähdä hirvi.
  Kuva on aivan hyvä, elä huoli, harvoin tuollaista vastaan tulee.
  Ei minulle ainakaan.
  Kauniit kuvat on toisetkin.
  Ihkua päivää sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Voi mikä otus:) Kerran 80-luvulla minäkin tapasin ihan kotitalon nurkissa puolukkareissulla hirviinuksen. Ensin kuulin kovan kopinan ja kuvittelin että nyt on naapurin hevonen karannut kun käännyin olikin hirvi. Pakko oli lähteä pois isälle kertomaan joka tietenkin lähti katsomaan minne se meni :-D

  VastaaPoista
 3. Taisi hirvi säikähtää kuvaajaa.. hieno kuukuva ja onkohan tuohon puunrunkoon kasvanut jokin sieni:)

  VastaaPoista
 4. Oi miten lähelle hirveä olet päässyt. Ei siinä ehdi juuri kameraa tälläilemään, ymmärrän hopu. Lisäksi on hirvee into saada edes jonkunlainen todiste. Siinä mielessä vähän tärähtänytkin kuva on oikein hyvä, siinä näkyy juuri se hoppu ja into ;)

  VastaaPoista
 5. Luin ensin, että hirvi tuli vastaan moottorikelkalla... Pitäisi käyttää silmälaseja paljon useammin. Upeita kuvia!

  VastaaPoista
 6. Ei ihme että hirvikuva tärähti, vähemmästäkin tärisee kun varmasti tuollaisen näyn edessä vapisevin käsin kameraa pitelee! Mutta kuten sanottu, tässä itse tilanne ajaa ohi kuvanlaadun! Kylmyys jotenkin kyllä välittyy kuvista. Täälläkin on ollut todella viileitä päiviä vaikka aurinko paistellut onkin.

  VastaaPoista
 7. Samaa mieltä JPK. kanssa. Tosin meikä olisi pinkaissut karkuun ja alkanut hiljentää vauhtia jossain keskisuomen kohdilla.:)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥