tiistai 11. helmikuuta 2014

Älä tule paha kakku :/

Tein ekakertaa silikonivuokaan kakun ja tällai siinä sitten kävi. Ohjeessa sanottiin, että ei voiella vuokaa ja mie uskoin ja sehän tarttu kiinni.
 Nooh..eipä auttanu ko syä kakkua vuuasta lusikalla :D
Laitoin sitten vuuan tuonne kaapinperälle.


15 kommenttia:

 1. En ole ikinä onnistunut leipomaan mitään noissa silikonivuuissa, ettei kävisi juuri näin. Tarttuvat kiinni, vaikka tekee juuri kun ohjeissa lukee.Yhtä piti kastella kylmässä vedessä ja voidella ekan kerran...tavallinen rasvainen murokakkutaikina jää kuitenkin vuokaan. Ovat nyt vaan kaapin täytteenä.

  VastaaPoista
 2. Ei ole minua varten nämä silikonivuoat! Tosin poikkeuksena silikoniset muffinssivuoat, jotka ostin juuri tehdessäni Runebergintorttuja. Ne ovat kätevät. Muffinssin voi syödä lusikalla suoraan vuoasta. Kakkujen kanssa eivät ole oikein toimineet. Jääneet kiinni tai muuten vaan hajonneet. Ei tosin onnistu aina tavallisella vuoallakaan. En tiedä mitä tapahtui suklaakakkua tehdessäni, mutta se hajosi aivan täysin. Lusikalla sai senkin syödä! Luulin tehneeni kaiken kuten ennen..

  VastaaPoista
 3. Hyvä tietää !!!!!!
  Minullakin tuolla kaapissa yksi, jota en ole vielä uskaltanut käyttää, enkä kyllä käytäkkään kun tämän luin =D

  VastaaPoista
 4. En ole moista hommannut, enkä taida hommatakaan, kun noin hullusti voi käydä :D

  VastaaPoista
 5. Olen ajatellut hankkia ko. vuoan, mutta jätänpä kauppaan :)

  VastaaPoista
 6. Kävipä hassusti :( Minulla on silikooninen kakkuvuoka, jota käytän vain jäädykkeen teossa ja siinä on mitä mainioin. Kakkua en ole kokeillut paistaa. Muffinsivuoat ovat minusta ihan käteviä.

  VastaaPoista
 7. Minulla ei ole mokomaa vuokaa enkä tulee ostamaan kun noin tapahtuu :)

  VastaaPoista
 8. Nuo silikonivuokat ja muotit on käteviä, kun tehdään vaikka kipsijuttuja, seuraavaksi kokeilen niissä betonia.

  VastaaPoista
 9. No ohoo, empä taida miekään sitten kakkua tehdä samanmoisessa vuokassa.

  VastaaPoista
 10. No höh! Minulla on ollut silikonisia vuokia jo kauan ja olen niihin hurjan tyytyväinen! En voitele, käytän hiukkasen matalampaa lämpötilaa, kakku/leipä/muffinssit paistuu nopeasti ja irtoaa kyllä. En nyt halua sen kummemmin mainostaa, mutta mun vuuat on tupperin...

  VastaaPoista
 11. Ja minä kun niin haaveilin tuommoisen ostavani... enpä sitten ostakkaan. Hyvä kun kokeilit ja kerroit. :)

  VastaaPoista
 12. No onneksi minäkään en ole tuommoista ostanut, vaikka monesti on mieli tehnyt. Silikoniset muffini-vuuat on ihan kelpo tavaraa.

  VastaaPoista
 13. Hmmm, mullakin on silikonivuoka tuolla kaapin perällä, sinne on unohtunut, ei kertaakaan käytetty. Voipi olla että sinne jääkin... ellei sitten jotain jäädykettä siinä kokeile ;)

  VastaaPoista
 14. (•̃‿•̃)
  Hum ! ça donne très envie !!! :)
  MERCI pour ce partage.

  Bises d'Asie vers la Finlande !!!
  Bonne journée !

  VastaaPoista
 15. No onpas hyvä tietää....minulla on Tupperin pieni semmottinen missä saa 6 kpl pieniä piirasia, ne kyllä onnistuvat...varulta olen kyllä vähän voidellut. Olisikohan nuo kaupan silikoonit sitten huonompilaatuisia, kenties :-(

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥