perjantai 8. elokuuta 2014

Kesäkurpitsalasagne

Ekakerran tein kesäkurpitsasta lasagnea ja kyllä teen toistekkin oli senverran hyvää.


Minun ohje:

400g jauhelihaa
2 kesäkurpitsaa
370g valkosipuli tomattimurskaa
1 sipuli
1 lihaliemihyytelö
juustoraastetta
pippuria

Siivutin juustohöylällä kurpitsat ja ripottelin niiden päälle vähän suolaa. Kuivaa siivuista ylimääräiset, pintaan nousseet nesteet pois,ennen vuokaan latomista.
Ruskista jauheliha ja sipulit. Lisää tomaattimurska ja lihaliemihyytelö. Mausta, pippurilla, anna hautua vähän aikaa pannulla.
Laita vuokaan  kerros jauhelihakastiketta.
Lado kastikkeen päälle kerros kurpitsan viipaleita ja niiden päälle kerros juustoraastetta.
Tee niin monta kerrosta,kun kastiketta riittaa, mutta päälimmäiseksi jauhelihaa...siihen vielä ripaus juustoraastetta päälle.
Paista 200 asteisessa uunissa noin 1 tunti.

5 kommenttia:

  1. Varmasti on hyvää! Kiitos ohjeesta :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos ohjeesta, täytyykin kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos tuotahan pitää kokeilla:)

    VastaaPoista
  4. Ai että näyttää ja kuulostaa makoisalta:)

    VastaaPoista
  5. Nam, näyttää hyvältä! Tein samantyyppistä ruokaa, mutta kesäkurpitsan sijaan laitoin munakoisoa, kun oli edullista. Hyvää tuli siitäkin....=)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥