sunnuntai 14. syyskuuta 2014

Ahventa ja piirakkaa.

 Savustin ahvenia, namm...
 On se kätevä tuo sähkösavustin, sillä on kätevä savustaa vaikka talvella.
Joulunakin savustan lohta pannuhuoneessa.


 Pakastetta pengoin ja löysin valmiin pyöreän suolaisiin piirakoihin piirakkataikinan. Laitoin täytteeksi appelsiinituorejuuston ja puolukoita ja lisukkeeksi kotimaisia omenia. 
Hyvää tuli näinkin, eikä ollut liian makea.


Mukavaa sunnuntaita kaikille.

13 kommenttia:

  1. Lurps :-)

    Ihanaa sunnuntaita sinullekin!

    VastaaPoista
  2. Mitkä herkut olet loihtinutkaan....Mukavaa sunnuntaita sinullekin

    VastaaPoista
  3. Oihh, savuahavenen tuoksu tullee naapurista, ( lapista minäkin ).
    Hyvänäkönen piirakka, mielenkiintonen makuyhistelmä, omena-puolukka ja appelsiinituorejuusto.
    Sunnuntaita !

    VastaaPoista
  4. Jestas, kun näyttää herkulliselta:) Mukavaa sunnuntaita sinne Lappiin!

    VastaaPoista
  5. Kyllä on herkut, luonnon antimia parhaimmillaan.

    VastaaPoista
  6. Mekin hankittiin mökille tänä kesänä savustin. Kalaa on savustettu montakin kertaa. Herkkua on!

    VastaaPoista
  7. Looks and smells yummy food, yum. Regards

    VastaaPoista
  8. Hmmm - I like fish very much !!! Greetings Dietmut

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥