tiistai 22. syyskuuta 2015

Pestokanaa ja hilloa.

 Tässä on helppoa ja hyvää.
Laitoin kanafileen sisälle basilikapestoa ja pinnalle levittelin myös.
Lopuksi juustoraastetta. Paistoin 45 min. 200 asteessa.
Kokeilin paistaa bataatin puolikasta, että kypsyykö samassa ajassa,
kyllä kypsyi.

 Tietysti piti kokeilla salmiakkia mansikkaan ja olipa sekin hyvää.
Näin tein:

½ litraa mansikoita 
3 dl hillosokeria
vajaa dl vettä
½ dl turkinpippuri rouhetta

Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä 5-6 min.
Se on sitten siinä. Mie tykkään.

14 kommenttia:

  1. Teillä herkutellaan.
    Ehkäpä pestokanaa minunkin pitää kokeilla, sillä usein pähkäilen, mitä tänään syötäisiin.
    Mansikoiden sekaan en uskaltasi kokeilla salmiakkia, sen sijaan tein kesällä turkinpippurikuivakakun.

    VastaaPoista
  2. Hyvältä vaikuttaa pestokana, vaikka en lihaa syökään. Miltähän maistuisi pestolohi, varmaan sellainenkin resepti on jo olemassa. Bataatista tulikin mieleen, että alkaa olla taas uunijuuresten aika, nam.
    Salmiakki- mustikkahilloa minäkin olen tehnyt, mutta että mansikkahilloakin? Kuullostaa eksoottiselta:)

    VastaaPoista
  3. Siellä on herkkuja valmisettu. :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos, pestokanaa kokeilen, mutta turkinpippurin jätän muille herkkusuille :)

    VastaaPoista
  5. Onpa hyvän näköstä ruokaa. Tuota mansikkahilloa tekis mieli maistaa :)

    VastaaPoista
  6. Ruoka vaikuttaa oikein hyvältä mutta hillolle vähän pyörittelen silmiä... :)

    VastaaPoista
  7. Herkkuja olet tehnyt! Aika ennakkoluulotonta laittaa mansikan joukkoon salmiakkia, mutta ilmeisesti on hyvää :)

    VastaaPoista
  8. Herkulta näyttää. Tulikin himo laittaa bataatteja:)

    VastaaPoista
  9. Salmiakkihillosta en ole koskaan kuullutkaan. Kivoja kuvia.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥