lauantai 17. lokakuuta 2015

Linnut ruokapaikalla.

Meän ruokintapaikan lintuset.Kiitos kaikille jälleen, kun vierailette. Ja tervetuloa uudet lukijat ♥
Mukavaa viikonloppua.

12 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat. Voi olet saanut jo punatulkutkin ruokinta-automaatille. Meillä on vieraillut vasta tali- ja sinitiaiset.

  VastaaPoista
 2. Waude miten upeita kuvia. Ihanat linnut.

  VastaaPoista
 3. Ihania lintuja käy lintulaudalla kylässä :) Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 4. Mahtavat eväät, kun toinen toistaan komeampia lintuja siellä vierailee. Kiitos muistutuksesta. Tartteekin saman tien laittaa kauppalistalle, että tulee ostettua linnuillekin ruokatarvikkeet talveksi. Jos ei tinttejä tulee, niin harakoille sitten.

  VastaaPoista
 5. Suosittu ruokapaikka! Tuohon yhteen kuvaan olet saanut jopa kolme erilaista lintua yhdessä ruokailemassa, aika hienoa. Olen vienyt vanhalle ruokintapaikalle muutaman talipallon ja kyllä siellä on käyty. Tänään tosin vasta osuin näkemään.

  VastaaPoista
 6. Ihanat lintukuvat. kiva niitä on taasen ruveta seuramaa kun tulevat lähelle ruokailemaan :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia. Aika ruuhkaa näkyi olevan ruokailupaikalla.

  VastaaPoista
 8. Onpas suosittu! Olen välillä itse istuskellut ruokintapaikan vieressä, että tottuisivat minuun. Talitintit ovatkin, muut eivät vielä! :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 9. Tämä ensimmäisten kuvien ruokintamaatti näyttää näppärältä. Kokeilin kans niitä kevyitä rasvapalloja, eivät ne oikein toimineet, pitää kokeilla vielä toisella.. Orava kun asustaa meijän lintujenruokintapaikalla. Nyt sinne on löytäny närhikin. Luulin, että ois kestäny pidempään mutta totta ne oravat nakersi verkon rikki. Talipallotkin menee hetkessä. Nyt on ollut vielä niin lämmintä että näkyy ötököitäkin vielä pörräävän, jotakin pikkusia, siksi mietinki että oliko vielä liian aikasta alottaa.

  VastaaPoista
 10. Fantastic shots !!!! Always nice to see your shots !!
  Greetings

  VastaaPoista
 11. Onpa todella hienoja kuvia ja maisemia! Löytö blogien joukossa. Mukava katsella, kun omat jalat ei enää vie maastoon. Lintupuussa pääosin tinttejä, mukavia kyllä. - Raikkaat värit punatulkuissa ja närhikin siellä lienee. Kiitos!

  VastaaPoista
 12. Siellähän käy jo kova kuhina. Herkulliset eväät tipusilla :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥