perjantai 8. tammikuuta 2016

Lintusia.


Hyvää viikonloppua.

14 kommenttia:

  1. Täällä ei nyt näin pakkasena paljonkaan lintuja näy. Hyvää viikonloppua:)

    VastaaPoista
  2. Tänään meillä oli ruokinnalla muutama tikli ja mustarastas. Ihmettelen miten nämä linnut kestää melkein -30°C pakkasta. Hyvää viikon loppua.

    VastaaPoista
  3. Täällä on lintuset vähissä. Ei ole ollut vilskettä lintulaudoilla.

    VastaaPoista
  4. Meillä oli aamulla -30 astetta ja enää vain -15 astetta, jee!

    VastaaPoista
  5. How sweet are those birds. Wishing you a great weekend too.

    VastaaPoista
  6. Minä niin kaipaan tinttejä omaankin pihaan, mutta jostain syystä ne ovat häipyneet, vaikka ruokaa on runsaasti tarjolla. Liekö lintulaudan läheisyydessä vieraileva harakka on niitä hätyytellyt.

    VastaaPoista
  7. Ihania, niin suloisen rakastettavia noi tintit. Jaksamisia flunssan kourissa, minä olen vielä toistaiseksi säästynyt ...kop...kop

    VastaaPoista
  8. Söpöjä. Näillä pakkasilla om todellakin pidettävä huolta näistä lintusista.

    VastaaPoista
  9. Mekin ollaan oltu joulusta asti flunssassa, ensin lapset, sitten tietenkin minä. Pihalle ei ole tarvinnut mennä moneen viikkoon... Mutta. Onneksi aloitettiin vanhemman tytön kanssa se pikkulintujen ruokinta! On ollut vilinää ja seurattavaa ihan mahdottomasti! Parhaimmillaan ruokintapaikalla on ollut kolmisenkymmentä lintua ja 9 eri lajia olen jo tunnistanut! :D Olen ottanut kauheasti niistä kuviakin. Molemmat tyttäret rakastaa pikkulintujen seuraamista :) Olen laittanut ruokintapaikan tyttöjen huoneen ikkunan eteen jossa kasvaa iso ja vanha syreeni. Ruokaa on kaikenlaista ollut tarjolla. Muistatko, kun tein itse niitä siemen-rasvakakkuja, no harakat hakkaa ne nokillaan rikki ja sitten kun palat putoavat maahan ne syövät ne... Olen sitten jättänyt viimeisen kakun laittamatta. Laitan kakun varmaan kanaverkkoon tai muuhun turvalliseen niin ettei pikkulinnut jää kiinni, eikä harakat saa pudotettua kakkua.
    Pikaista paranemista sinulle! Täällä liikkuva flunssa on ainakin todella sitkeä.

    VastaaPoista
  10. Kiitos kaikille ihanista kommenteista♥

    VastaaPoista
  11. Kiitos kaikille ihanista kommenteista♥

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥