keskiviikko 13. tammikuuta 2016

Possun filettä.

Tein tämmöstä täytettyä possua jälleen. 
Täytteeksi laitoin Violan yrttituorejuustoa 1 rasia riitti näihin, ripaus pippuria ja suolaa. 
Sitten vain käärin pekoniin 1 paketti/ file.. Ja paistumaan.



9 kommenttia:

  1. To je super jedlo. Vydarilo sa. Vyzerá skvelo.
    Emily

    VastaaPoista
  2. Varmasti ruokasa ruoka! Meillä ei oikein pekonista muut innostu kun minä. Siispä mässäilen sen kanssa aika tavalla vaan leivänpäällisenä.

    VastaaPoista
  3. Onpa herkullinen ruoka, ja taitaa ollakin aika vaivaton valmistaa, hyvältä näyttää :)

    VastaaPoista
  4. Voi ihme, miten herkullisen näköistä. Taisi tulla nälkä nyt.

    VastaaPoista
  5. Herkullisen näköistä :) Makoisaa torstai iltaa ❤️

    VastaaPoista
  6. Olet ihana, kun jaksat jakaa herkkureseptejäsi täällä :-)

    VastaaPoista
  7. Nam. Ihanan näköinen. Tätä täytyykin kokeilla ehdottomasti. Kiitos!

    VastaaPoista
  8. Voi että, kun onkin herkullisen näköistä ja varmaan makuistakin!
    Pitääkin tätä kokeilla!

    VastaaPoista
  9. Voi nam! Kyllä on herkullista. Tuo juusto ei niinkään, mutta näyttää hyvältä.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥