perjantai 3. maaliskuuta 2017

Vadelma- salmiakkihillo

Aamulla tein pitkästäaikaa salmarihilloa. 
Tällä kertaa vadelmista. Tämä yhdistelmä on ihan loistava, niin hyvää.

 Kaikki aineet kattilaan ja keitetään.
 Tässä aineet, lisäksi tilkka vettä.
 Ulkomaan vadelmat ja muutkin marjat on tässä paikallaan, kun tätä keitellään 5-6 minuuttia.

Näin tein:

½ litraa vadelmaa 
3 dl hillosokeria
vajaa dl vettä
½ dl turkinpippuri rouhetta

Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä 5-6 min.
Se on sitten siinä. Mie tykkään.

Hyvää viikonloppua kaikille ♥

19 kommenttia:

  1. Näyttääpä todella herkulliselta ja siltä varmasti myös maistuu. Hyvää viikonloppua myös Sinulle.

    VastaaPoista
  2. Kuulostaapa mielenkiintoiselta! Täytyykin kokeilla! Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  3. Kiitos kivasta ohjeesta!
    Tätä pitää jossain kohti kokeilla.

    VastaaPoista
  4. Vaikuttaa hyvältä. Pitääkin kokeilla kunhan muistan ostaa tarvikkeet kauppareissulla.

    VastaaPoista
  5. Kuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilun arvoiselta! Kiitos vinkistä :)

    VastaaPoista
  6. Ohoh, varmasti herkullista! Kiitos samoin!

    VastaaPoista
  7. Kuulostaa herkulliselta ja varmasti maistuukin !

    VastaaPoista
  8. En ole mikään keittiötyyppi, mutta tuo vaikuttaa sellaiselle, että meikäläinenkin innostuu. Tuota ihan oikeasti haluan kyllä kokeilla! Mukavaa viikonloppua sinne:)

    VastaaPoista
  9. Onpas vähän erilaista hilloa, nams, varmaan hyvää!

    VastaaPoista
  10. Kullostaapa aika jännältä, tätä on pakko kokeilla. Pakkasesta löytyy vielä vaapukoitakin.
    Onpa tutunnäköiset "huput" purkkien päällä, joku vuosi sitten tein juuri tuollaiset.
    Kiitos ohjeesta!

    VastaaPoista
  11. Kyllä on eksoottinen yhdistelmä. Ihan oikeastiko tuo salmiakki sopii hilloon. On varmaan kokeiltava.

    VastaaPoista
  12. Hei,aivan ihana ohje. Rakastan salmiakkia että vadelmia ja tätähän täytyy tehdä ja sitten miettiä, mihin esim jälkkäreihin sitä käyttää. Kiitos!!

    VastaaPoista
  13. En ole moisesta kuullutkaan! Tuota on kyllä pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  14. Näyttää niin hyvältä. Pakko siis itse kans kokeilla, kiitos ohjeesta :-)

    VastaaPoista
  15. Kaksi minun suosikkimakua turkinpippurit ja vadelmat. Ihan pakko kokeilla.

    VastaaPoista
  16. Onpa merkillistä hilloa. Tätä on pakko kokeilla, kunhan tulen kotiin lomamatkalta. Naapurista sain viime vuonna vadelmia, niitä saattaisi löytyä juuri sen verran, että pääsen hillon makuun.

    VastaaPoista
  17. Kiitos ohjeesta, kyllä tuli hyvää :-))

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥