Täältä löytyy kaikenlaista, koruihin ja käsityöhön liittyvää. Ruoka ja leipomis juttuja ja kaikkea kotoiluun liittyvää. Valokuvausta myös. Kuvat ovat minun, ellei toisin mainita.
Sivut
▼
keskiviikko 13. tammikuuta 2016
Possun filettä.
Tein tämmöstä täytettyä possua jälleen.
Täytteeksi laitoin Violan yrttituorejuustoa 1 rasia riitti näihin, ripaus pippuria ja suolaa.
Sitten vain käärin pekoniin 1 paketti/ file.. Ja paistumaan.
To je super jedlo. Vydarilo sa. Vyzerá skvelo.
VastaaPoistaEmily
Varmasti ruokasa ruoka! Meillä ei oikein pekonista muut innostu kun minä. Siispä mässäilen sen kanssa aika tavalla vaan leivänpäällisenä.
VastaaPoistaOnpa herkullinen ruoka, ja taitaa ollakin aika vaivaton valmistaa, hyvältä näyttää :)
VastaaPoistaVoi ihme, miten herkullisen näköistä. Taisi tulla nälkä nyt.
VastaaPoistaHerkullisen näköistä :) Makoisaa torstai iltaa ❤️
VastaaPoistaOlet ihana, kun jaksat jakaa herkkureseptejäsi täällä :-)
VastaaPoistaNam. Ihanan näköinen. Tätä täytyykin kokeilla ehdottomasti. Kiitos!
VastaaPoistaVoi että, kun onkin herkullisen näköistä ja varmaan makuistakin!
VastaaPoistaPitääkin tätä kokeilla!
Voi nam! Kyllä on herkullista. Tuo juusto ei niinkään, mutta näyttää hyvältä.
VastaaPoista