Sivut

tiistai 20. elokuuta 2013

Filettä

Paistoin tuossa viikko sitten possun sisäfilettä. Leikkasin viillon pituussuunnassa melkein läpiasti. 
Laitoin vähän suolaa ja maustettua tuorejuustoa noin 100g, tälläkertaa valkosipulijuustoa. 
Laitoin pekonilla paketin kiinni :) Paistoin kypsäksi miedolla lämmöllä noin 150 astetta.



7 kommenttia:

  1. Hi:-)
    The food looks so appetising and I bet,it also tastes so good.
    Warm Greetings-Halinka-

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä! Tätä täytyy testata, jos muistaa. :D Tuli nimittäin ostettua possun sisäfilettä.

    VastaaPoista
  3. ... ja tuohan ei voi olla muuta kuin Hyvää! :)

    VastaaPoista
  4. Herkullista takuulla, pitää pistää muistiin joskus vaikka laittaa :D

    VastaaPoista
  5. Your food looks so tasty and yammy!!
    Great recipe!!Thank you for sharing!!
    Have a lovely day!!
    Dimi...

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥