perjantai 11. joulukuuta 2015

Possukäärö.

Todella helppoa ja hyvää ruokaa.
Viilto fileeseen, ruohosipuli tuorejuustoa puoli purkkia ja pekonit pintaan.
Uuniin 200 asteeseen noin 40 min. tai lihan koosta riippuen.


En muistanu ottaa valmiista kuvaa :)

Kiitos taas kaikille ihanista kommenteista aikaisempiin postauksiin
 ja mukavaa joulunaikaa teille ♥

11 kommenttia:

  1. Herkullisen näköinen käärö:)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä. Menee ehdottomasti kokeiluun.

    VastaaPoista
  3. Onpa mukavaa, kun annat tällaisia helppoja ruokaohjeita. Minä kiitän

    VastaaPoista
  4. Minäkin kiitän. Kaikenlaiset valelut ja kastelut niin työläitä. Tämä näyttää järkevältä ja kokeilen.

    VastaaPoista
  5. Kuten edelliset lihapullat niin tätäkin on kokeiltava!
    Kivoja ruokavinkkejä, kiitos!

    VastaaPoista
  6. Nam miten herkullisen näköinen, tätä pitääkin kokeilla ❤️ Mukavaa viikonloppua ❤️

    VastaaPoista
  7. Ja varmasti herkullinen! Pekoni on yksi mikä tekee siitä aika varmasti maistuvan, kruunaa kokonaisuuden.

    VastaaPoista
  8. Hyvän näköistä ja varmasti maistuvaa!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥