keskiviikko 9. joulukuuta 2015

Lihapullat

Kylläpä tulikin herkulliset lihapullat.
Teinkin vähän reilumman kokosia pullia.


Näin tein:

700g sika-nauta jauhelihaa
1 paketti pekonia
150g chilisalaattijuusto kuutioita,- valutin öljyn pois ja pienensin kuutioita.
370g purkki valkosipuli-tomaattimurskaa
1 pussi sipulikeitto aineksia
silputtua persiljaa.

Paistoin 200 asteessa noin ½ tuntia
On niin hyviä, ettei malttais olla syömättä sinänsä :)
Tuli jonkin verran nestettä, mutta senhän voi käyttää kastikkeeseen.

Mukavaa keskiviikkoiltaa teille.

16 kommenttia:

  1. Onpa hyvän näköisiä! Sunnuntaina aion tehdä lampaanlihapyöryköitä, josko kokeilenkin tätä ohjetta??

    VastaaPoista
  2. Herkkupullia ovat.
    Mulla on jääkaapissa huomista varten jauhelihaa. Saatan vaikkapa kokeilla reseptiäsi.

    VastaaPoista
  3. Lihapullat ovat aina nam, siis itse tehdyt :) Tuota reseptiä täytyykin kokeilla olisi jotain uutta :)

    VastaaPoista
  4. Herkullinen ohje! Näitä täytyy testata joku kerta.

    VastaaPoista
  5. Herkullisia aineksia reseptissäsi, tuosta ei voi tulla muuta kuin makoisia lihapullia! Mieki kokkeilen nuita tehä:)
    Kiitos reseptistä.

    VastaaPoista
  6. Näyttää ja vaikuttaa herrrrrkulliselta :-)
    Lurps :-)

    VastaaPoista
  7. Kokeilemisen arvoinen resepti<3 Näyttää hyvälle!

    VastaaPoista
  8. Joo, kelpais kyllä meikäläisellikin. Herkullisen näköinen pellilinen.

    VastaaPoista
  9. Kylläpä ovat herkullisen näköisiä, nappasin reseptin :)

    VastaaPoista
  10. Tiedätkö, yritin eilen saada kommenttia sinulle. Ihanat lihapullat, haluaisin kokeilla. Mietin, että pitääkö mun laittaa s-postia, että kommentoisin, jos bloggeri suosiollisesti laskisi minut läpi. Tänään hänen korkeutensa oli suosiollinen minulle.

    VastaaPoista
  11. On kyllä herkullisen näköisiä ja varmasti makuisiakin.

    VastaaPoista
  12. Täytyypä kokeilla tuota juuston lisäämistä, kreikkalaisten lihapullien tapaan.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥