Kylläpä tulikin herkulliset lihapullat.
Teinkin vähän reilumman kokosia pullia.
Näin tein:
700g sika-nauta jauhelihaa
1 paketti pekonia
150g chilisalaattijuusto kuutioita,- valutin öljyn pois ja pienensin kuutioita.
370g purkki valkosipuli-tomaattimurskaa
1 pussi sipulikeitto aineksia
silputtua persiljaa.
Paistoin 200 asteessa noin ½ tuntia
On niin hyviä, ettei malttais olla syömättä sinänsä :)
Tuli jonkin verran nestettä, mutta senhän voi käyttää kastikkeeseen.
Mukavaa keskiviikkoiltaa teille.
Mmmmmmm tulee vesi kielelle!!!!
VastaaPoistaOnpa hyvän näköisiä! Sunnuntaina aion tehdä lampaanlihapyöryköitä, josko kokeilenkin tätä ohjetta??
VastaaPoistaHerkkupullia ovat.
VastaaPoistaMulla on jääkaapissa huomista varten jauhelihaa. Saatan vaikkapa kokeilla reseptiäsi.
Nams mikä uusi ihana ohje. Kiitos.
VastaaPoistaHerkullisen näköisiä:)
PoistaLihapullat ovat aina nam, siis itse tehdyt :) Tuota reseptiä täytyykin kokeilla olisi jotain uutta :)
VastaaPoistaTaatusti herkullisia.
VastaaPoistaHerkullinen ohje! Näitä täytyy testata joku kerta.
VastaaPoistaHerkullisia aineksia reseptissäsi, tuosta ei voi tulla muuta kuin makoisia lihapullia! Mieki kokkeilen nuita tehä:)
VastaaPoistaKiitos reseptistä.
Näyttää ja vaikuttaa herrrrrkulliselta :-)
VastaaPoistaLurps :-)
Kokeilemisen arvoinen resepti<3 Näyttää hyvälle!
VastaaPoistaJoo, kelpais kyllä meikäläisellikin. Herkullisen näköinen pellilinen.
VastaaPoistaKylläpä ovat herkullisen näköisiä, nappasin reseptin :)
VastaaPoistaTiedätkö, yritin eilen saada kommenttia sinulle. Ihanat lihapullat, haluaisin kokeilla. Mietin, että pitääkö mun laittaa s-postia, että kommentoisin, jos bloggeri suosiollisesti laskisi minut läpi. Tänään hänen korkeutensa oli suosiollinen minulle.
VastaaPoistaOn kyllä herkullisen näköisiä ja varmasti makuisiakin.
VastaaPoistaTäytyypä kokeilla tuota juuston lisäämistä, kreikkalaisten lihapullien tapaan.
VastaaPoista