tiistai 30. elokuuta 2011

Vanha

Olen  joskus yhdeksänkymmentä luvun lopulla, yhden talven rapsuttanut tätä. Oli turkoosinsininen, ja siitä halusin eroon. Tämä on alunalkaen ollut mustaksi petsattu, mutta en halunnut ihan niin tummaksi. Kyllä oli hommaa kun kaikki mikä irtosi niin piti purkaa ja kuumailmapuhaltimella ja lastalla rapsuta vanha maali pois. Pitää vielä lakata kertaalleen.


Tuolla loukossa näkyy meiän koira :)

10 kommenttia:

 1. Sikamaisen upea :O Ihan suu loksahti auki! Minä kanssa tykkään vanhoista huonekaluista ja antiikista.

  VastaaPoista
 2. Marjo, kiitos. Tämä oli vuosia makkarin nurkassa, ennen tätä käsittelyä:)

  VastaaPoista
 3. WAUUU!!! No kyllä onkin mahtava, rapsutus kannatti:) Itsekin tykkään kaikista vanhoista mööpeleistä. Yksi tuossa olkkarissa nököttää, tuollainen klaffilipaston tyyppinen---muuta ei huusholliin sovi:))

  VastaaPoista
 4. Kylläpäs on tosi tosi komea!!

  VastaaPoista
 5. Ihana peili piironki, minun mummolla oli kanssa tuollainen ja lasikaapissa (kun turussa olin hänen luonaan yhden kesän) niin pidin omaa pientä rahapussia, jonne säästin markat kun niitä satuin saamaan ja kertyihän niitä markkoja sinne..ihan kivasti.. :)
  heti heräsi muistoja ihanasta piirongista..

  VastaaPoista
 6. Tuo on upea! Tuollaisen hauluaisin itsekkin:D

  VastaaPoista
 7. mahtava piironki! mumman ja paappani luona on myös hiukan samanlainen :) varmasti kauan kestänyt saada turkoosi väri pois, mutta todella ihana on! :--)

  VastaaPoista
 8. Kukahan keksi maalata...Kauniiksi Olet entisöinyt piironkiasi! Äidillä on samanlainen nyt Vantaalla sekä soikea ruokapöyrä vielä jälellä. Tuolit ovat karsiutuneet muutossa. Juankosken kanttorilassa ovat olleet joskus uutena. Oisko 30-luvulta.

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥