maanantai 26. syyskuuta 2011

Taas sukat

Huomenta kaikille. Olin jo pannut sukkapuikot sivummalle, että pitäisin  paussia kutomisesta, mutta kuinkas kävikään. Oli pakko ottaa taas esille kun näin tämän langan:) Novitan marjaretki puolukka on tämä lanka.

8 kommenttia:

 1. Tuo lanka on pirtsakkaa. Pakko minunkin kokeilla.

  VastaaPoista
 2. No mutta täälläkö ne minun sukat onkin?Mulla on just tuosta langasta äitin tekemät sukat,joita olen tässä haeskellut kesän jäljiltä.Sulla kyllä tulee nopsaan noita sukkia,onko niskat jumissa?

  VastaaPoista
 3. enkulin käsityöt, juu pakko oli jatkaa kutomista, kun näkee kauniita lankoja. Pitää vissiin kiertää kaukaa nuo lankahyllyt ;)

  Outiirmeli, kyllä oli jossakin välissä hartiat tosi kipeät. Mukavaa päivää teille:)

  VastaaPoista
 4. Nopeaa tahtia saat kyllä sukkia tehtyä :)

  VastaaPoista
 5. Olen pari vuotta sitten tehnyt samasta langasta ystävälle syyslahjaksi sukat ja kyllä ne oli makeat. Teki mieli jättä itselleen, mutta kun olen jo ehtinyt mainita että sellaiset on tulossa, en voinut enää. Varmasti tulossa itsellee?? Ihanaa... T. Koralli:)

  VastaaPoista
 6. Sukkia tarvitsee aina. Minulla on nyt samanaikaisesti puikoilla neljät sukat. Perussukkaa, joogasukkaa, pitsisukkaa ja palmikkosukkaa - vaihtelu virkistää. :) Nuo Nalle marjaretki langat on ihania!

  VastaaPoista
 7. ihania villasukkia olet tehnyt! voi, kun osaisi (ja jaksaisi) itsekin tehdä :)

  VastaaPoista
 8. Ola!
  Como eu gostava de saber fazer estas meias lindas!

  Amiga...gostava de saber o que quer dizer esta palavra que tu usaste no teu comentário, que fizeste no meu blog - huopatöitä. O google não sabe traduzir!

  Vejo que tens trabalhado muito e em diferentes coisas. Parabéns!

  beijinho
  Maria

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥