sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Avainkorua pukkaa.

Laivaston sinisestä helmiäislasihelmistä ja sinisestä ja kirkkaasta lasihelmestä  tehty.
Myyty

12 kommenttia:

 1. Kaunis!Mikä tuohon pannaan roikkumaan?

  VastaaPoista
 2. Avaimia monet pitävät, kun ne pitää olla aina saatavilla:)

  VastaaPoista
 3. Kaunis nauha on käsitäsi syntynyt.

  VastaaPoista
 4. Ihana, tuli ihan tunne, että tuollaisen tarvitsisin.

  VastaaPoista
 5. Ihana, mäkin olen tällaisen tehnyt, mutten ole blogiini laittanut kuvaa. Kiitos muistutuksesta!

  VastaaPoista
 6. Kaunis avain nauha ! HEi tuolla alempana kerroit että et pääse mun blogiin. Ja kysyin mieheni veljeltä (tietoliikenne ins. ) mitä vois tehdä ja se tsekkas mun blogin ja sanoi että ainoa joka saattaa lähettää haittaohjelmia on se googlen kävijälaskuri. Siis poistin sen kokonaan. Eli mieheni veli kävi sen läpi jonkin ohjelman kanssa. Jos viitsit kokeilla vieläkö se sulle ilmoittaa sen saman ilmoituksen kun aiemmin, kiitos.

  VastaaPoista
 7. Heips!
  Kysyit niistä spiraalikukista. Leikkaan ne itse koska mielestäni se stanssi on huono. Se tekee liian paksut suikaleet ja kukasta tulee ruma, tää on siis MUN mielipiteeni. Eli leikkaan saksilla tai leikkurilla ympyrän ja leikkaan saksilla spiraalimaisesti kohden keskustaa. Suikaleen leveytenä pidän koko ajan n 0,5 cm. Kierrän spiraalisuikaletta ulkoreunasta alkaen pinsettien kärkien ympäri kohden keskustaa ja lopuksi päästän spiraalia hieman kiertymään auki ja liimaan loppupyörylän (n 1,5 cm) kukan pohjaksi Oon ihan hurahtanut näihin kukkiin koska niitä ei tarvitse erikseen mistään hankkia ja niihin voi hyödyntää kaikki jämäpalat ja mikä parasta ne ei maksa mitään. Ja vaihtelua niihin saa käyttämällä esim kirjavia tai kuviopapereita.
  t Merkku

  VastaaPoista
 8. Onpas tosi ihana avainhelminauha, ihanat värit. Ja tuohon metalliosaan tykästyin varsinkin, tekee koko nauhasta sellaisen arvokkaan oloisen, olikohan hassusti sanottu... no hieno joka tapauksessa!!

  VastaaPoista
 9. Heippa taas. Kiva kun nyt pääsit blogiini. Toivottavasti se "vika" oli siinä laskurissa. Olenkin ihmetellyt ettei ole paljon kommentteja tullut. 8)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥