perjantai 1. elokuuta 2014

Amerikkalainen juustokakku.

 Heippa kaverit ♥

Olen ollut laiska postaileen nyt, kun täällä on minun rakkaat lomalla. Tässä on ollut menoa ja meininkiä :) Olen välillä kurkkinut kyllä teiän blogeja, mutta kommentointi on ollut heikkoa ;)
 Ens maanantaina on kaikki lomalaiset kotona
 ja taas alkaa olemaan aikas hiljaista.
Eiköhän sitten tule täälläkin oltua :)

Tässä yks päivä kokeiltiin tällaista kakkua ja olihan se hyvää, itse tehdyn kuningatar hillon kera.


Ohje:

150g glutenittomia keksejä
75g voita
Keksit murskataan ja sula voi sekoitetaan kekinmuruun.
Painele irtopohjavuuan (24cm) pohjalle.

Täyte:

600g maustamatonta tuorejuustoa
200g ranskankermaa
2dl sokeria
4 munaa
1 sitruunan kuori

Sekoita tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja sitruunankuori
tasaiseksi massaksi ja lopuksi munat yksitellen.
Kaada vuokaan.

Paista 175 asteessa 1 tunti.

11 kommenttia:

  1. Hello! oh it must be delicious cake. mniammmm

    VastaaPoista
  2. Oih, näyttää herkulliselta, pakko kokeilla :)

    VastaaPoista
  3. What a lovely tart Kirsti!It looks so yummy!!
    Have a happy August!!
    Dimi...

    VastaaPoista
  4. Oi, kun näyttää herkulliselta, täytyy ottaa ohje talteen:)

    VastaaPoista
  5. Näyttää hyvältä...menee kokeiluun jahka ilmat vähän viilenee, että viitsii taas jotain keittiössäkin puuhailla:)

    VastaaPoista
  6. It looks like delicious !
    Kirsti, I wish you a great weekend :)

    VastaaPoista
  7. Iik, mitä herkkua! Kiitos ohjeesta, Kirsti. Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  8. Nam, toi olis hyvää, tapahtui ihan oikeesti slurp. Pitääköhän mennä ottamaan jotain makoista ;)

    VastaaPoista
  9. Hienosti onnistunut kakku ja herkullisen näköinen :)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥