perjantai 17. lokakuuta 2014

Talitintti.
17 kommenttia:

 1. Hienot kuvat :) Tintit ovat aika pullukoita esim. viime syksyyn verrattuna. Oli vissiin hyvä kesä niillä. Olemme seuranneet touhua yhden pesäpöntön ympärillä ja on epäselvää, voiko siellä muka olla vielä poikaset vai kerätäänkö sinne jotain talvijemmaa. Ensin käydään lintulaudalla ja sitten pöntön suuaukolla, mutta sisään ei ole nähty mentävän. Toivottavasti kyseessä on talvijemman keräily...poikasille ei kyllä hyvin kävisi.

  VastaaPoista
 2. Ennen tykkäsin tinteistä, vaan empä tykkää enää kun luin että ne talvella tappavat toisia pikkulintuja. Kai se on luonnon laki, mutta eihän minun silti tarvitse tykätä siitä :(

  VastaaPoista
 3. Söpöset tintit! Ovat mahdottoman uteliaita, kaikki uusi pihapiirissä kiinnostaa kovasti, syyskoristeetkaan eivät saa olla rauhassa :))

  VastaaPoista
 4. Talitintit väistelivät tänään. Sain kuviin vain pyrstön tai nokan. No, huomenna on uusi päivä! Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Kauniit tinttikuvat. Näkyy noita täälläkin pyrähtelevän runsaasti puissa ja pensaissa sinitiaisten lisäksi.

  VastaaPoista
 6. So pretty!1the last photo has really a glimse in the eye!!well done Kirsty!.♥

  VastaaPoista
 7. Talitintti on tosi sievä lintu. Osaat kuvata hienosti lintuja, tilheistäkin näiden tinttikuvien lisäksi niin hyviä otoksia.

  VastaaPoista
 8. Oi! Meillä käy tinttipariskunta(?) parvekkeella ihmettelemässä, lasten kanssa hauska seurailla niiden pyrähtelyä :) Kuvia vaan en ole onnistunut ottamaan!

  VastaaPoista
 9. Oh he is just beautiful. I have missed seeing your photos Kirsti but have a bit of time this weekend to catch up on some favourite blogs. :-)

  VastaaPoista
 10. really sweet Kirstin.Warm greetings, Dietmut

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥