Tässä on helppoa ja hyvää.
Laitoin kanafileen sisälle basilikapestoa ja pinnalle levittelin myös.
Lopuksi juustoraastetta. Paistoin 45 min. 200 asteessa.
Kokeilin paistaa bataatin puolikasta, että kypsyykö samassa ajassa,
kyllä kypsyi.
kyllä kypsyi.
Tietysti piti kokeilla salmiakkia mansikkaan ja olipa sekin hyvää.
Näin tein:
½ litraa mansikoita
3 dl hillosokeria
vajaa dl vettä
½ dl turkinpippuri rouhetta
Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä 5-6 min.
Se on sitten siinä. Mie tykkään.
Teillä herkutellaan.
VastaaPoistaEhkäpä pestokanaa minunkin pitää kokeilla, sillä usein pähkäilen, mitä tänään syötäisiin.
Mansikoiden sekaan en uskaltasi kokeilla salmiakkia, sen sijaan tein kesällä turkinpippurikuivakakun.
Hyvältä vaikuttaa pestokana, vaikka en lihaa syökään. Miltähän maistuisi pestolohi, varmaan sellainenkin resepti on jo olemassa. Bataatista tulikin mieleen, että alkaa olla taas uunijuuresten aika, nam.
VastaaPoistaSalmiakki- mustikkahilloa minäkin olen tehnyt, mutta että mansikkahilloakin? Kuullostaa eksoottiselta:)
Siellä on herkkuja valmisettu. :)
VastaaPoistaTasty!!!!Nammmmm!!:)))))
VastaaPoistaKiitos, pestokanaa kokeilen, mutta turkinpippurin jätän muille herkkusuille :)
VastaaPoistaMansikkasalmiakkihillo, jeee!
VastaaPoistaHerkullisen näköiset herkut.
VastaaPoistaOnpa hyvän näköstä ruokaa. Tuota mansikkahilloa tekis mieli maistaa :)
VastaaPoistaRuoka vaikuttaa oikein hyvältä mutta hillolle vähän pyörittelen silmiä... :)
VastaaPoistaJopas on herkkua!
VastaaPoistaHerkkuja olet tehnyt! Aika ennakkoluulotonta laittaa mansikan joukkoon salmiakkia, mutta ilmeisesti on hyvää :)
VastaaPoistaTätä postausta tuli nälkä ;)
VastaaPoistaHerkulta näyttää. Tulikin himo laittaa bataatteja:)
VastaaPoistaSalmiakkihillosta en ole koskaan kuullutkaan. Kivoja kuvia.
VastaaPoista