Aamulla tein pitkästäaikaa salmarihilloa.
Tällä kertaa vadelmista. Tämä yhdistelmä on ihan loistava, niin hyvää.
Kaikki aineet kattilaan ja keitetään.
Tässä aineet, lisäksi tilkka vettä.
Ulkomaan vadelmat ja muutkin marjat on tässä paikallaan, kun tätä keitellään 5-6 minuuttia.
Näin tein:
½ litraa vadelmaa
3 dl hillosokeria
vajaa dl vettä
½ dl turkinpippuri rouhetta
Lisää kaikki ainekset kattilaan ja keitä 5-6 min.
Se on sitten siinä. Mie tykkään.
Hyvää viikonloppua kaikille ♥
Hyvää viikonloppua kaikille ♥
Näyttääpä todella herkulliselta ja siltä varmasti myös maistuu. Hyvää viikonloppua myös Sinulle.
VastaaPoistaKuulostaapa mielenkiintoiselta! Täytyykin kokeilla! Hyvää viikonloppua!
VastaaPoistaKiitos kivasta ohjeesta!
VastaaPoistaTätä pitää jossain kohti kokeilla.
Vaikuttaa hyvältä. Pitääkin kokeilla kunhan muistan ostaa tarvikkeet kauppareissulla.
VastaaPoistaKuulostaa mielenkiintoiselta ja kokeilun arvoiselta! Kiitos vinkistä :)
VastaaPoistaOhoh, varmasti herkullista! Kiitos samoin!
VastaaPoistaKuulostaa ja näyttää hyvältä!
VastaaPoistaKuulostaa herkulliselta ja varmasti maistuukin !
VastaaPoistaEn ole mikään keittiötyyppi, mutta tuo vaikuttaa sellaiselle, että meikäläinenkin innostuu. Tuota ihan oikeasti haluan kyllä kokeilla! Mukavaa viikonloppua sinne:)
VastaaPoistaOnpas vähän erilaista hilloa, nams, varmaan hyvää!
VastaaPoistaHerkkuhilloa.
VastaaPoistaKullostaapa aika jännältä, tätä on pakko kokeilla. Pakkasesta löytyy vielä vaapukoitakin.
VastaaPoistaOnpa tutunnäköiset "huput" purkkien päällä, joku vuosi sitten tein juuri tuollaiset.
Kiitos ohjeesta!
Kyllä on eksoottinen yhdistelmä. Ihan oikeastiko tuo salmiakki sopii hilloon. On varmaan kokeiltava.
VastaaPoistaHei,aivan ihana ohje. Rakastan salmiakkia että vadelmia ja tätähän täytyy tehdä ja sitten miettiä, mihin esim jälkkäreihin sitä käyttää. Kiitos!!
VastaaPoistaEn ole moisesta kuullutkaan! Tuota on kyllä pakko kokeilla.
VastaaPoistaNäyttää niin hyvältä. Pakko siis itse kans kokeilla, kiitos ohjeesta :-)
VastaaPoistaKaksi minun suosikkimakua turkinpippurit ja vadelmat. Ihan pakko kokeilla.
VastaaPoistaOnpa merkillistä hilloa. Tätä on pakko kokeilla, kunhan tulen kotiin lomamatkalta. Naapurista sain viime vuonna vadelmia, niitä saattaisi löytyä juuri sen verran, että pääsen hillon makuun.
VastaaPoistaKiitos ohjeesta, kyllä tuli hyvää :-))
VastaaPoista