tiistai 17. toukokuuta 2011

Palkinto/ haaste

Kiitos Seijastiina mukavasta yllätys palkinnosta/ haasteesta. Kerro 8 asiaa itsestäsi ja jaa palkinto 8 blogin kirjoittajalle. Tämän kuvan voi kopsata mukaan.1. Jos aletaan alusta. Olen syntynyt -53 mulla on sisaruksia viisi. Olen täti, vaimo, äiti, mummi  ja muutamalle kummi.

2. Koulussa oli lempiaineet, käsityö, kotitalous ja musiikki. Olen enemmänkin käytännön kuin teoria ihminen. Ompelin nuoruuessa vaatteita itselle ja myöhemmin lapsille.

3. Olen ollut  postissa ja tullissa töissä. Tulli on poistunut meän rajalta.

4. Ollaan joskus oltu mieheni kanssa kovia kulkemaan tansseissa. Toistakymmentä vuotta tanhuttiinkin :). Ja sitä tanhua joskus kaipaa. Paljon on myös matkusteltu, käyty maapallo laidasta laitaan.

5. Nykyään tykkään katsella tositapahtumiin perustuvia elokuvia. Muuten en katsele juurikaan telkkua.

6. Musiikki maku on tämmöinen. Cesaria Evora, The Baseballs ja 60 lukua tykkään kuunnella . Aika laidasta laitaan :)

7. Puutarha jutuista tykkään, muttei enään juurikaan pysty siellä köykkimään ja kantamaan. Kävely kun on vaikeaa :(  Puutyöt kanssa olis mukavia mutta sama juttu, ei enään pysty.

8. Nyt olen ollut sairauslomalla kohta 3 vuotta, selän vuoksi. Sitten  herättelin näitä askartelujuttuja taas  pitkästä aikaa. Täytyy jotain ajankuluksi  tehdä, kun olen laiska käymään kylässä tai muuallakaan. Sitten hokasin, että laitampa tämän blogin että saan tänne tallettaa näitä näperryksiä. Tykkään aina kokeilla jotain uutta mikä näyttää mukavalta. Ja sitten täällä kun on niin ihanin bloggaajia, heidän kanssa mukavaa vaihtaa kuulumisia lukea juttuja,  katsella ihania käsitöitä ja kuvia :)

****
Nyt pitäis sitten keksiä 8 bloggaajaa joille laittaa eteenpäin. Onhan se vaikeaa, kun on niiiin paljon ihania blogeja. Sitten kun ei muista keillä on jo tämä. Mutta yritin katsella semmosia blogeja joille en ole aikaisemmin laittanut. Tässä tulee.

Liisan korut
Omenaminttu
Emmi
Karppaus ja perhe
Hilun nypykät
Tuulenpesä
Vaahteramäki
Korukätkö

8 kommenttia:

 1. Kiitos sinulle kun pääsin listallesi:) Olen vaan nyt niin tympeä---sorry---etten jaksa laittaa tätä eteenpäin kun mulle on jo aikaisemminkin samantyylisiä tullut useampia.
  Huomenis saan loput uudet kalusteet uuteen kotiini joten siinä riittää taas puurtamista ihan kylliksi.
  Mukavaa päivää pohjosiin vaikka meillä ainakin on ihan pilvistä:))

  VastaaPoista
 2. Kiitos kovasti :) Miulla ei olekaan tätä :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos paljon :-)
  Ihania koruja ja kortteja olet taas tehnyt :)

  VastaaPoista
 4. -53 on hyvä vuosikerta, mutta alkavat nivelet ja nikamat narista :)

  VastaaPoista
 5. Tammikuussa rohkenin kertoa 7 asiaa itsestäni :) Eipä taida nyt olla uusia paljastuksia, mutta KIITOS tosi paljon!
  Sinulla on täällä kivoja askartelujuttuja!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥