sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Kratiini

Tekasin tuossa parsakaalikratiinia. Laitoin pippurilla maustettua ruokakermaa ja pinnalle emmental juustoraastetta. Paistoin uunissa, ja tuli hyvää:)

 Huonot on kuvat :/


6 kommenttia:

  1. Näyttää kyllä tosi namilta :) Pitäis itsekin taas jossain vaiheessa tehdä joku kratiini, ne on niiiiin hyviä!
    Ihania toukokuun lopun päiviä sinulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Lila. Hyvää oli, suosittelen:) Samoin sinulle hyviä toukokuun päiviä:)

      Poista
  2. Nam, kratiinit on nIIn hyviä:) en ole tullut ajatelleeksi, että pippurikermahan sopii JUURI kratiiniin, kiitos vinkistä:)

    VastaaPoista
  3. Oi, Nam. Mäkin tykkään tällaisesta. Kytin kukkakaliakin, eli molempia. Sekaan koskenlaskijakin olen laittanut. T:) Koralli

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥