perjantai 11. toukokuuta 2012

Hei


Oletteko huomanneet mitään ongelmaa pääsystä Saronin blogiin. http://saronin.blogspot.com/
En ole päässyt pitkään aikaan, kun tulee iso punainen varoitus haittaohjelmasta.

10 kommenttia:

 1. Koitin mennä tuohon osoitteeseen. Sinne ei tosiaan kannata nyt mennä. Onkohan sivuston omistaja tietoinen asiasta?

  VastaaPoista
 2. Hei
  Mä kävin just Saronin blogissa ja pääsin ilman mitään ongelmia. Kello on nyt 19.47.

  VastaaPoista
 3. Ja nyt on laitettava uusi viesti... kun just laitoin tuon edellisen viestin tuohon niin julkaisun painamisen jälkeen löi vaan errorin ja valkoisen sivun. Tulin kattoon uudelleen niin oli tuo kommentti tullut silti tuohon. mikähän nyt on vialla 8(

  VastaaPoista
 4. Minullakin se ensin päästi sivulle ja kaikki näytti normaalilta, ja sit heitti sivun kokoisen varoituksen haittaohjelmasta. Sammutin tuon jälkeen oman koneeni, että virustorjunta tarkistaa koneen, ettei mitään tullut mukana.

  VastaaPoista
 5. Moi, joku
  laittoi mulle viestiä, että täällä on jotain tietoa blogistani.. voi apua, koitan tarkistaa, mikä voisi olla blogissani vialla. Ihanaa, kun kommentoitte tänne, että sain infoa!!! En nyt laita linkkiä blogiini, ettei kukaan tule, jos siellä tosiaan on jotain häikkää!! Laitan vaiks tänne viestiä, jos löydän jotain!
  T.Saron

  VastaaPoista
 6. Jatkoa edelliseen.. Kävin bloggerin ohjesivuilla, joissa kerrottiin, että esim laskurit ym ovat kiellettyjä juuri tämän haittaohjelma-ongelman takia. Poistin siis kaikki laskurit, ja laitoin vielä bloggeriin pyynnön tarkistaa blogini. Eiköhän sieltäkin jotain apua tule:)
  T.Saron jälleen

  VastaaPoista
 7. Minä sen viestin laitoin Saronin blogiin, kun itse sinne pääsin, ei ollut mitään ongelmaa eikä ainakaan vielä ole koneeni tiltannut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mervi, kun laitoit tiedoksi Saronille. En ole aikoihin sinne päässyt.

   Poista
  2. Hei muistatko kun minun blogissani oli jonkin aikaa sitten sama ongelma... Poistin laskurin ja kaikki toimi taas hyvin. 8)

   Poista
 8. Hei! Pääsin Saronin blogiin ihan hyvin. Minun kone meni viime viikolla pimeeksi. Vein huoltoon, niin ärhäkkä haittaohjelma oli, ettei omakaan virustorjunta-ohjelma siihen tepsinyt. Kun puhdistettiin, niin löytyi sieltä vanhoja kuviakin, jotka olivat hävinneet. Räntää sataa meillä. Hyvää päivänjatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥