Hei.
Tehin tyrnihilloa ja sain inspiksen.
Maistuis varmaan sullekkin blogista ♥
Sattui olemaan pakasteessa vielä tyrniäkin.
Nämä risut oli melko näppärä putsata haarukalla jäisinä.
Nämä minun kuvaukset on kyllä surkeat. Täytys olla parempi paikka kuvattaville.
♥
Näin tein:
4 dl pakastettuja tyrniä
½ dl vettä
2½ dl hillosokeria.
Kattilaan marjat ja vesi keitä kunnes marjat pehmenee ja mehu irtoaa.
Siivilöi kuoret pois ja kaada mehu takaisin kattilaan.
Lisää hillosokeri ja keitä noin 10 minuuttia.
Kaada hillo kuumana lämpimään puhtaaseen purkkiin.
Kiitos kun kävit ❤
Maistuis kyllä. 😄
VastaaPoistaNäyttää hyvältä <3 Kivaa keskiviikko iltaa Sinulle <3
VastaaPoistaMaistuis, niin kauniin väristäkin!
VastaaPoistaHyvät kuvat sinulla, älä huoli :-)
VastaaPoistaHerkullisen näköistä!
Näyttää hyvältä ja maistuu varmasti myös! Ihanan väristä:) Kaunista talvipäivää♥
VastaaPoistaKiva, kun kokeilit näin nopsaan. Toivottavasti maistuu!:) Olisi ihanaa, kun olisi oikea kuvauspaikka. Itsekin useimmiten raahaan kuvattavat ulos jollekin alustalle tai sitten sisällä raivaan kukkaset tieltä pois olohuoneen ison ikkunan edestä. Työlästä!
VastaaPoistaIhanaa ja terveellistä herkkua.
VastaaPoistaTyrni olisi niin terveellinen, mutta en vaan saa siihen makua. Ehkä hunajan tai jonkun kanssa voisi kokeilla. Tuo smoothiekone on kyllä hyvä vehje.
VastaaPoistaVoi nami, varmasti hyvääkin ja terveellistä ihan taatusti!
VastaaPoistahyvältä näyttää!
VastaaPoistaHerkullista, me olemme saaneet anopin tekemää tyrnihilloa.
VastaaPoistaNam nam!!!! Itse syön joka aamu tyrnimarjoja suoraan pakkasesta, pysyy terveenä ;o)
VastaaPoistaTyrnihilloa en olekaan tehnyt,vaikka kaikkea muuta on tullut kokeiltua.
VastaaPoistaLooks really yum, is it a tart tasting jam or sweet?
VastaaPoistaVoi nam, vesi kielellä täällä....
VastaaPoista