perjantai 12. heinäkuuta 2013

Mansikka-jogurtti-juustokakku

Sunnuntaina tein tämmöstä kakkua kun tyttären perhe tuli lomalle. Olis voinut olla hyytymässä pidempäänkin, muttei malttanut. Kakku katos aika nopsaan, oli tosi hyvää.
 Laitoin tuonne pohjan ja täytteen väliin vielä mansikanpaloja.


Pohja:
175 g Digestive-keksiä
35 g rasvaa sulatettuna


Täyte:
200 g Philadelphia -tuorejuustoa
200 g sitruuna-tuorejuustoa
1 prk vanilijrahkaa
1 limen mehu
6 liivatelehteä
5 dl turkkilaista jogurttia
1 dl sokeria tai maun mukaan 
Koristeluun:
Mansikoita

Murskaa keksit  ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Vuoraa irtopohjavuoan pohja, halkaisija n. 24 cm, leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Sekoita kulhossa sokerit, rahkat, tuorejuustot ja jogurtti. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia, purista vesi pois ja liuota kuumennettuun limemehuun. Jäähdytä hieman ja lisää varovasti sekoittaen tuorejuusto-jogurttiseokseen.
Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.

9 kommenttia:

  1. Nami-nami, herkulliselta näyttää! Ja maistuu varmasti myös! Onnellista viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Nam nam nam:-) :-) :-) :-)Ahhh just when i am into diet:-) :-) :-)love it my beautiful friend:-) :-)I be home in 14 days.many hugs Anita

    VastaaPoista
  3. Nyt tää koruilija haluaa kakkua, slurps :) onneksi laitoit ohjeen...

    VastaaPoista
  4. Tässäpä oiva ohje tyttären 16-v. synttäreille viikon kuluttua! Kiitti ja nam!

    VastaaPoista
  5. Nam ja mumsis... mielelläni minäkin palasen ottaisin:)

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥