Sunnuntaina tein tämmöstä kakkua kun tyttären perhe tuli lomalle. Olis voinut olla hyytymässä pidempäänkin, muttei malttanut. Kakku katos aika nopsaan, oli tosi hyvää.
Laitoin tuonne pohjan ja täytteen väliin vielä mansikanpaloja.
Pohja:
175 g Digestive-keksiä35 g rasvaa sulatettuna
Täyte:
200 g Philadelphia -tuorejuustoa
200 g sitruuna-tuorejuustoa
1 prk vanilijrahkaa
1 limen mehu
6 liivatelehteä
5 dl turkkilaista jogurttia
1 dl sokeria tai maun mukaan
200 g Philadelphia -tuorejuustoa
200 g sitruuna-tuorejuustoa
1 prk vanilijrahkaa
1 limen mehu
6 liivatelehteä
5 dl turkkilaista jogurttia
1 dl sokeria tai maun mukaan
Koristeluun:
Mansikoita
Murskaa keksit ja sekoita joukkoon sulatettu rasva. Sekoita tasaiseksi. Vuoraa irtopohjavuoan pohja, halkaisija n. 24 cm, leivinpaperilla ja painele keksiseos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin täytteen valmistamisen ajaksi.
Sekoita kulhossa sokerit, rahkat, tuorejuustot ja jogurtti. Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 5 minuuttia, purista vesi pois ja liuota kuumennettuun limemehuun. Jäähdytä hieman ja lisää varovasti sekoittaen tuorejuusto-jogurttiseokseen.
Kaada täyte vuokaan, tasoita pinta ja anna hyytyä vähintään 4 tuntia tai seuraavaan päivään.
Nami-nami, herkulliselta näyttää! Ja maistuu varmasti myös! Onnellista viikonloppua!
VastaaPoistaNäyttää hyvältä!
VastaaPoistaIhana kakku! :) Varmasti raikas!
VastaaPoistayum yum :))))))))
VastaaPoistaNam nam nam:-) :-) :-) :-)Ahhh just when i am into diet:-) :-) :-)love it my beautiful friend:-) :-)I be home in 14 days.many hugs Anita
VastaaPoistaNyt tää koruilija haluaa kakkua, slurps :) onneksi laitoit ohjeen...
VastaaPoistaTaidat olla aikamoinen jauhopeukalo.
VastaaPoistaTässäpä oiva ohje tyttären 16-v. synttäreille viikon kuluttua! Kiitti ja nam!
VastaaPoistaNam ja mumsis... mielelläni minäkin palasen ottaisin:)
VastaaPoista