perjantai 27. syyskuuta 2013

Isot jauhelihapihvit

Tosi hyvät pihvit tuli, joka vaan tykkää valkosipulista. Jauhottomat ja maidottomat. Toimii silti hyvin.
6 isoa pihviä....yks jo maisteltu ennen kuvausta :))


Ohje:

400g sika-nauta jauhelihaa
200g kovaa fetaa
1 kananmuna
2 valkosipulin kynttä
1 sipuli
½ tl timjamia
pippuria
1 Knorr Beef fond hyytelö, jonka pikkutilkassa vettä sulatin mikrossa.

8 kommenttia:

  1. Näyttää hyvältä! itsellä on tehnyt mieli tehdä hampurilaisia jo kauan ja siihen tarkoitukseen nämä kyllä sopisivat :)

    VastaaPoista
  2. Ihanat fetapihvit ja kyllä maistuu tuo valkosipuli, nam.

    VastaaPoista
  3. Tuollaisia voisikin kokeilla, fetaa ja valkosipulia...jep!

    VastaaPoista
  4. Rakastan jauhelihapihvejä justiin noin, ei mitään korppujauhoja tarvitse :)
    Valkosipulia, nami :P
    Hyvän näköisiä ovat.
    Antoisaa kivaa viikonloppua Kirsti.

    VastaaPoista
  5. Voi jukrat, varmaan on tosi hyvää, nami nami!

    VastaaPoista
  6. The perfect food for a cold windy day - hot off the bbq.

    Nice shots from your same path (below).

    VastaaPoista
  7. Todella herkullista. Ihanaa viikonloppua sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥