perjantai 21. helmikuuta 2014

Kalakeitto.

Tein kalakeittoa pitkästä aikaa ja tein tämän seistä ja katkaravuista.
Kermaa ja voita säästämättä ja oliha se hyvää :)



7 kommenttia:

  1. The soup looks yammy Kirsti!!Nice recipe!!Have a happy day!
    Dimi...

    VastaaPoista
  2. Kalakeitossa pitää olla kermaa ja voita ja katkarapuja ja yleensä kala on kirjolohta tai lohta, mutta sei myös hyvää. Parin viikon välein tulee tehtyä iso kattilallinen :) Namia!
    Hyvää perjantaita sinne!

    VastaaPoista
  3. Näytää hyvältä! Meilläkin kalapäivä tänään. Ajattelin paistaa:))

    VastaaPoista
  4. Talvipäivän askarrus ;) Kermaisa on hyvää. Saitkohan s-postini, jossa oli kuvia?

    VastaaPoista

  5. Hello, Kirsti.

    Good feeling works.
    Thank you for your visiting always.

    Good week is coming.
    Greeting
    From Japan, ruma ❃

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥