keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Possua ja kasviksia.

Tämänpäivän ruoka. Possun sisäfileeseen ripsin pippuria ja käärin pekoniin. Annoin olla uunissa hetken. Sitten lisäsin kasvikset ja tilkkasen kasvislientä. Paistoin 175 asteessa noin 45 minuuttia.




Ja oli hyvää.

12 kommenttia:

  1. Very interesting and tasty recipe Kirsti!!I'll try it!
    Wish you a happy week!
    Dimi...

    VastaaPoista
  2. Apua, miten herkun näköistä, kiitos ,tuotapa voisin tehdä viikonloppuna.
    Huomenna en kun paastopäivä.

    VastaaPoista
  3. Hi:
    Very simple and fine recipe.Looks and I guess,tastes really good.I'll try it someday:-)
    -Hugs-
    -Halinka-

    VastaaPoista
  4. Resepti, joka varmasti yrittää kokata!
    kiitos Kirsti

    VastaaPoista
  5. Vaan tulipa näläkä, näyttää niin muhevalta :)

    VastaaPoista
  6. Tosi herkulliselta näyttää :-) Pitääkin kokeilla tuota pekonia tuollei laitettuna, itse kun en koskaan osta valmiiksi maustettuja ;-D

    VastaaPoista
  7. Herkullisen näköistä,vesi lulee kielle tuota katsellessa:)

    VastaaPoista
  8. Juuri kun ajattelin tehdä kommentointi kierroksen, niin pitää lähteä kaupaan. Tuli nälkä!

    VastaaPoista
  9. Voi, onpa tosi herkullisen näköistä!!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥