maanantai 21. heinäkuuta 2014

Uusi.

Olen tässä jo alkukesästä ostanu tämmösen lelun :)
En vain osaa ja tieä minkälaisen putken hankkisin, että voisin kuvata kauempaakin, 
eikä tarttis kilokaupala kantaa kampetta mukana ;)
Kun tuo kävely ja kantaminen selkävikaselle, ei ole mitään helppoa.
Tykkäisin kovin, jos vähän vinkkaatte, joilla on kokemusta näistä.

Kiitos jo etukäteen.Hyvää viikkoa :)

11 kommenttia:

 1. Onnittelut uudesta kamerasta. Selkä- ja polvivikaisena minäkään en tykkää kantaa kovin painavaa kalustoa. Minulla on mukana Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM zoom-objektiivi silloin kun menen paikkoihin jonne on matkaa useita kilometrejä.

  VastaaPoista
 2. Onnea uudelle kameralle on se hieno. Olisi se kiva omistaa tuollainen mutta sitten pitäisi olla tuttava piirissä joka vähän opastaisi :)

  VastaaPoista
 3. Tuota samaa mitä seitakin ehdotti kannattaisin minäkin. Sillä kuvaat jo melkein mitä vaan ;)

  VastaaPoista
 4. Saman suuntaisia ajatuksia minullakin, että 70-300mm on hyvä hankinta. Ja nälkä kasvaa syödessä joten seuraavaksi tekee mieli makroa ja sen jälkeen............

  VastaaPoista
 5. Edellisten kanssa samoilla linjoilla. Tuollainen 70-300 kameran nokalla tänäkin päivänä kuvailtu. Hyvin käyttökelpoinen kauempana oleviin kohteisiin. Ulottuvuutta löytyy jo ihan kohtuullisesti, vaikka ei nykyisille pokkarien "superzoomeille" pärjääkään. Järkkärin kuva on myös siitä hyvä, että sitä kärsii rajata pienemmäksi reippaasti, jolloin "zoomia" tulee vielä lisää.

  Valmistetaanhan niitä ns. "joka kelin linssejä" myöskin, esim. 18-300, mutta ne eivät ole yleisesti optisesti niin hyviä kuin esim. tuo edellä mainittu. Matkoilla sellainen linssi sitä vastoin on hyvinkin käyttökelpoinen jos ei halua kantaa monia putkia mukanaan.

  Ja maisemakuvia otettaessa on myös se laajakulmaobiska oikein hieno juttu!

  VastaaPoista
 6. Uusilla leluilla on aina kiva leikkiä, onnittelut hankinnasta :) putkiasioissa en osaa neuvoa. Itse olen siirtymässä enemmän jalkazoomiin, kun kiinteät putket on niin paljon kevyempiä kantaa :)

  VastaaPoista
 7. Onpas upea kamera. Onnittelut ostoksesta.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kovasti kaikille vihjeistä ja kommenteista. Tuota 70-300mm putkea olin itsekkin ajatellut, mutta halusin teiltäkin mielipidettä :) Kiitos.

  VastaaPoista
 9. Kyllä nyt kelpaa, kun on noin hieno uusi kamera :D

  VastaaPoista
 10. Onnea uudelle kameralle 😊 mitenkähän upeita kuvia tuleekaan nähtäväksi. En ole ehtinyt toteuttaa sitä mökkitoivomustasi. Rakennettu on, mutta viimeistely ja viimeinen poltto eivät ehtineet. Otin tätä kautta yhteyttä, kun en saa tietojasi auki kännyllä, kun olen reissun päällä ,

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥