maanantai 20. huhtikuuta 2015

Kanaa ja pekonia.

Tein eilen tämmöstä sapuskaa. Voipaperin välissä pikkusen nuijin fileitä.
Laitoin emmental juustoraastetta, kun ei ollu palajuustoa.
Klik ohje






10 kommenttia:

  1. Näyttääpä herkulliselta. Ihan tulee nälkä, kun katselee näitä kuvia.

    VastaaPoista
  2. Maistuis kyllä minullekin.. näyttää niin makoisalta:)

    VastaaPoista
  3. Hyvältä näyttää! Samantapaista ruokaa tein minäkin sunnuntaina, tosin ilman juustoa.

    VastaaPoista
  4. Tykkään, toisinaan käytän Cheddarjuustoa...nam.

    VastaaPoista
  5. Voi kun näyttää herkulliselta, tämän ohjeen otan ehdottomasti kokeiltavaksi. Kiitos paljon!

    VastaaPoista
  6. Ai kun näyttää hyvältä, tuli nälkä.

    VastaaPoista
  7. Tuota täytyykin kokeilla! Näyttää tosi herkulliselta. :p

    VastaaPoista
  8. Näyttää erittäin maukas ja hyvin.
    Emily

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥