keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Pussukka

Marimekon unikkoa.
koko 17x20 cmMukavaa päivää sinulle :)

10 kommenttia:

 1. Kätevä emäntä siellä! Ja taidokas!

  VastaaPoista
 2. Tosi kaunis.

  Muistin tuossa, että minulla olisi huonosti ommeltu verho, joka on tehty Marimekon Lanttikankaasta. Kanfas on aika paksua ja napakkaa puuvillaa. Siinä on vaalean lime pohja ja isot tummemmat vaalean limet pallot (pallon halkaisija noin 9-10 cm. Kangasta olisi 80 cm (kaksilevyisenä). Kangas on uudenveroista, ja voisin lähettää sen kirjeessä sinulle kevätyllärinä uusiokäyttöön. Voisit leikata rumat saumat pois ja tehdä näitä pussukoita. Verho on ommeltu kapaksi, mutta sitä ei ole näköjään käytetty, koska värit eivät ole vaalentuneet. Jos kelpaa niin lähetätkö osoitteesi bmpiironenatgmail,com, niin laitan kirjeeni tulemaan.

  VastaaPoista
 3. Oletko laskenut, miten monta pussukkaa olet tehnyt? Tahti on hengästyttävä, vissiin pussukka päivässä, taitaa olla enemmänkin.
  Kaikki kauniita ja varmaan jokaisella saajansa, ottajansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos aimarii. On niitä muutama tullut tehtyä :) oisko noin 40-50,nuo meikkipussukat mukaan lukien :) Olen antanut siskoille ja veljien vaimoille ja muutamalle ystävälle ystävänpäivä ja synttäri lahjoiksi. on muutama tilattukin :) Varmaan kesäntullen harvenee ompelut, kun pääsee tuonne luontoon kulkemaan ja kuvaileen.

   Poista
 4. Kiva pussukka :) Näppärä emäntä olet :) Aurinkoista keskiviikkoa :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥