Heippa pitkästä aikaa.
Ostin uuden kotiblogilehden ja pitihän siitä sitten tehä kakkua ja hilloa.
Kakku onnistuikin hyvin, mutta hillo...
hillolle kävi niin, ettei se hilloutunutkaan vaikka tein ohjeen mukaan.
En tiä pitäiskö keittää uudelleen ja lisätä hillosokeria?
Pidin tuota sokerin määrää hieman vähäisenä tähän määrään tarvikkeita.
Tein kaksinkertaisena.
Mukavaa viikonloppua ♥
Hyvältä näyttää taatelikakku, paholaisen hilloa en ole koskaan maistanut♥ Leppoisaa sunnuntaita sinulle ♥
VastaaPoistaIhana kakku!
VastaaPoistaPaholaisenhillo on hyvää. Sisko on tehnyt meille sitä.
Joskus olen ostanut myös kaupasta.
Mukavaa sunnuntai päivää!❤️
Kakku on varmasti hyvää, minä tein vähän aikaa sitten myös taatelikakkua mutta paistoin ne mini vuokasissa, tein siitä joku viikko sitten blogiin pienen jutun, käy kurkkaamassa. Paholaisen hilloa en ole itse tehnyt. Ohje minulla kyllä on. Syönyt olen ja hyvää on.
VastaaPoistaKomea kakku! Enpä ole tuollaista hilloa maistanut. Mukavaa sunnuntaita, Kirsti.
VastaaPoistaHerkullisen näköinen kakku. Harmi ettei hillo hyytynyt.
VastaaPoistaIhanan näköinen kakku❤ Tuollaista paholaisen hilloa en ole maistanut:) Harmi että ei onnistunut tällä kertaa..Mukavaa sunnuntai-iltaa❤
VastaaPoistaDansukkerin sivuilla on hyvä ohje. Teen yleensä puolikkaan annoksen ja siihen tulee hillo-marmelaadisokeria. On onnistunut aina. Jos on tosi happamia tomaatteja, olen kyllä laittanut sokeria vähän reippaammin.
VastaaPoistaKiitos tillariina vinkistä. Täytyypä käyä kattomassa 👍
PoistaHyvältä näyttää kakku - mukavaa marraskuun viimeistä viikkoa sinne!
VastaaPoistaKomea tuli kakusta :) Harmi, ettei hillosi onnistunut. Lisää sokeria. Mukavaa viikonloppua!!
VastaaPoistataatelikakku on todella hyvää!
VastaaPoista