keskiviikko 7. maaliskuuta 2018

Sitäsuntätä :)

Heippa pitkästä aikaa.

Ei oikein ole saanut itsestä irti, että päivittelis tätä blogia.
Jalat ei ole ihan kunnossa.
 Passion
 Hirvenpaisti
 Smootiet


 Ei hullumpaa.

Kiitos kun kävit ♥

6 kommenttia:

 1. Herkullista ja kaunista:) Meilläkin syötiin taannoin pitkästä aikaa kiivejä. Puolitin ja sitten siitä lusikalla pisteltiin. Joskus olen kuorinut ja syönyt sillä tavoin. Kun olin nuori ja kiivit uudenpuoleinen asia, sanottiin niitä silloin Kiwi-hedelmiksi. Tuntui ihan kummalta, kun niitä ruvettiin kiiveiksi nimittämään, mutta nyt tuo vanha nimitys on outo:) Toivottavasti jalkasi paranevat! Omanikin on hiukkasen oudot. Valoisia päiviä sinne!

  VastaaPoista
 2. Voimia ja kaikenlaista jaksamista siihen jalkatouhuun! Johan tuollainen masentaakin. Pittee sitten ottaa vain lunkisti ja nostaa koipia ylös, katsella kauniita ruusuja ja luontoa. Kortisonia en käyttäisi liian kauaa, ettei iho entisestään ohene. Rasvailuja kyllä. Ja paljon kaikkea hömpsän hauskaa, niin kyllä se sitten helpottaa. Olet mahtavan taitava kokki, jos sitten paljon muutakin.
  Suuri ihme, kuten olen vanhoilla päivilläni elosta miettinyt.

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti jalat pian paranevat, kun tykkäät niin liikkuakin luonnossa. Herkullisen näköisiä hedelmiä, kaikkia en ole maistanutkaan. Ihanaa kun on jo niin valoisaa, pian on kevät meilläkin :)
  Mukavia loppu viikon päiviä sulle Kirsti <3

  VastaaPoista
 4. Herkullisen näköisiä ruokia! Pikaista paranemista jaloillesi.
  Tervetuloa kurkkaamaan uudistunutta blogiani https://kuvakehraaja.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihania herkkukuvia! Nuo smoothiet on sitten hyviä:) Toivottavasti jalkasi paranisivat pian❤ Ihanaa naistenpäivän iltaa😊❤🌹

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥