Toissapäivänä tein tällaisen kakun.
Kun kaupasta löysin minttusuklaa rahkaa :)
Paistoin tuon pohjan ja sehän jännästi vähän kutistuu,
joten tällainen keno tuli tästä viipalesta.
joten tällainen keno tuli tästä viipalesta.
Mutta tykkään tästä pohjasta kun se ei hallitse täytteen makua.
Ja on gluteeniton.
Pohja:
2 munaa
3/4 dl sokeria
3/4 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
Vaahdota munat ja sokeri vaahdoksi, lisää perunajauhot ja leivinjauhe siivilän läpi. Paista irtopohjavuuassa, laita pohjalle leivinpaperi
Paista 225 ast. n.7 min.
Tein tämän kakun 19 cm irtopohjavuokaan.
Mustaherukka täyte:
200g mustaherukka tuorejuustoa
1½ dl kuohukermaa
1 dl maustamatonta rahkaa
2 liivatetta
1. Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään.
2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
3. Lisää tuorejuusto ja rahka kerman joukkoon.
4. Lisää liivatteet jotka on sulatettu kuumaan vesitilkkaan.
5. Anna hyytyä täytteen jääkaapissa, ennen kuin laitat toisen täytteen.
Minttu-suklaa täyte:
1 dl kuohukermaa
200g minttu-suklaa rahkaa
1 dl maustamatonta rahkaa
2 rkl sokeria
2 liivatetta
1. Laita liivatteet pehmenemään.
2. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi.
3. Lisää rahkat ja sokeri kerman joukkoon.
4. Sulata liivatteen ja lisää joukkoon.
Anna kakun hyytyä muutama tunti jääkaapissa.
Hyvää viikkoa teille ♥
Voi nam!!! Tätä reseptiä häätyy testata, on niin herkun kuulonenki jo :)
VastaaPoistaMukavaa kevätviikkoa <3
Tämähän on jo taideteos
VastaaPoistaHieno kakku!
VastaaPoistaJa kuulostaa herkulliselta!
kuulostaa ja näyttää herkulliselta!
VastaaPoistaKaunis kakku ja varmasti herkullinen ♥
VastaaPoistaOi, nyt otan kyllä ohjeen talteen:)
VastaaPoistaOlenkin tuumaillut tuon mustaherukkatuorejuuston kokeilemista.
Näyttääpi todella herkulliselta, nams :)
VastaaPoistaVarmasti oli herkullista! :)
VastaaPoistaKiitos paljon teille kommenteista ♥
VastaaPoistaVarmasti herkkua :)
VastaaPoistaIhanan näköstä, nam.
VastaaPoistaOh yum, I so would like to visit your house….such yummy looking food. :-)
VastaaPoista