Tein lisää marenkia.
Nämä on maustettu vanilja aromilla.
Näin tein:
3 munan valkuaista
2 dl sokeria
vanilja aromia
punaista elintarvikeväriä muutama tippa
Vaahdotin valkuaisia jonkin aikaa ja lisäsin sokerit vähitellen.
Vispasin niin kauan, että vaahto oli kovaa ja kipon voi kääntää nurin eikä valu mitään.
lopuksi lisäsin vanilija aromin ja väriaineen.
Paistoin 100 asteessa, noin 40 min.
Kun sammutin uunin, annoin marenkien jäähtyä uunissa.
Mistäköhän johtuu, että kaikki marengit repeilivät paistaessa?
Mukavaa päivää teille ♥
Oi mitä herkkua. Mukavaa torstaipäivää:)
VastaaPoistaHyvältä näyttää!
VastaaPoistaVoi miten herkullisia edellisetkin vaikken salmiakin ystävä olekaan.
VastaaPoistaHerkullisia olet tehnyt.
VastaaPoistaIhanan näköisiä, vaikka ovatkin vähän repeilleet.
VastaaPoista