torstai 21. huhtikuuta 2016

Vanilja-Marengit.

Tein lisää marenkia.
Nämä on maustettu vanilja aromilla.




Näin tein:

3 munan valkuaista
2 dl sokeria
vanilja aromia 
punaista elintarvikeväriä muutama tippa

Vaahdotin valkuaisia jonkin aikaa ja lisäsin sokerit vähitellen.
Vispasin niin kauan, että vaahto oli kovaa ja kipon voi kääntää nurin eikä valu mitään.
lopuksi lisäsin vanilija aromin ja väriaineen.

Paistoin 100 asteessa, noin 40 min.
Kun sammutin uunin, annoin marenkien jäähtyä uunissa.

Mistäköhän johtuu, että kaikki marengit repeilivät paistaessa?

Mukavaa päivää teille ♥

5 kommenttia:

  1. Oi mitä herkkua. Mukavaa torstaipäivää:)

    VastaaPoista
  2. Voi miten herkullisia edellisetkin vaikken salmiakin ystävä olekaan.

    VastaaPoista
  3. Ihanan näköisiä, vaikka ovatkin vähän repeilleet.

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥