keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Baari

Tässä ykspäivä tein tämmösen baarin ja näkyy olevan jo asiakkaitakin:) Toivoisin perhostenkin tulevan. Toivotaan kun nuo ilmat vähän lämpiäis. Tein oluesta, farinisokerista ja hiivasta juoman:)
19 kommenttia:

 1. Olen kuullut ja monesti itsekkin miettinyt tuollaisen perhosbaarin perustamista. Vielä kun sen saisi sellaiseen paikkaan, että perhosien kuvaaminen ihan oikeilla kukkasilla olisi mahdollista. Jään odottamaan baarisi "asiakas"ryntäystä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa nähdä miten käy tulleeko perhosia:) Tämä on mulla parvekkeella, jos ei ala kuulua niin siirrän puunoksalle, jos sitten onnistais:)

   Poista
 2. Ihanaa, kiitos ohjeesta♥. Kuinka usein siihen lisätään tuota nestettä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Marita. Ohjeita löysin netistä, tein puolet ohjeen määrästä. Lisään tarpeen mukaan. Laitoin vähän hunajaakin, sienen päälle.

   Poista
  2. Näköjään mehiläisetkin tykkäävät tuosta. Hyvä, että saavat nekin apua, kun ovat huolestuttavasti vähenemään päin.

   Poista
 3. Kiva juttu, mutta eikö ne lentäjät liitele sitten huppelissa?

  VastaaPoista
 4. No vähänkö on hieno baari!!! Minäkin viime keväänä laitoin yhdenlaisen, mutta vähänlaisesti siinä oli kävijöitä, ei ollut noin hieno...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anja. En usko että ulkonäöllä on väliä, paremminkin värillä. Pitäis olla sininen sieni kuulemma, niin tulevat paremmin. Sattui olemaan tuo keltainen, niin laitoin sen, katotaan miten käy:)

   Poista
 5. Hei tään on ihana!
  Ihan heti-kohta-pakko kokeilla myös omalla pihalla =D
  Joskus jostain luinkin tämänkaltaisesta 'baarista' vaan eipä ollut juomaresepstiä silloin esillä.
  Kiitti hurjasti!!
  Jos onnistun ja saan taltioitua asiakkaita, niin blogista sen sitten aikanaan näkee ;o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Matonkude. Kannattaa kokeilla, olen itse jo viimekesänä tätä miettinyt. Tuo juomahan on semmonen, että käyneen haju ja kirkkaat värit houkuttelee. Kyllä tulee asiakkaita:)

   Poista
 6. Taitaa olla oikein a-oikeudet :)

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Enkulin käsityöt, eiku baari pystyyn ja asiakkaita odotteleen:)

   Poista
 8. Tosi hieno idea! Olin jo vallan unohtanut, tehtiin samantyylinen koulussa lasten kanssa. Kertakäyttömuki ja sen päälle värikäs kukka, pompulalankaa roikkumaan mukin sisältä mikä oli kasteltu makella hunajalla. Kuulemma toimi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Paula Kristiina. Juu sehän on varmaan ihan sama miten sen tekee, pääasia että saa houkuteltua ötökät. Värit ja hajut sen tekee. Eikun itsellekkin tekemään:)

   Poista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥