keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pihasta

..saniainen..

 ..ulkosauna ja polun vierellä pitkärivi vuorenkilpeä..

 ..kalliokielo, tykkään tästä vaikka onkin aika ykstotinen:)

11 kommenttia:

 1. Mun mielestä saniaiset ovat aika kauniit varsinkin kesällä, tykkään niiden väristä ja ne antavat pitsimäisen tunnelman. Syksyllä taas ne antavat ruosteisen vaikutelman. Hyvää Jussia!!! Flunssan poikanen iski ja tänään lähdemme mökille.T:) Koralli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Koralli. Mie tykkään saniaisista, ne jotenkin viehättää:) Nämä on tuolla saunantakana, saavat siellä levitä ja viihtyvät hyvin.

   Poista
 2. Kivoja kuvia olet laittanut tänne viime aikoina! Minusta alkukesä on niin kaunista aikaa, kaikki on raikkaan vihreää ja kukat kukkii värikkäimmin. Toivottavasti saadaan pian myös lämmintä.
  Mahtavaa Juhannusta sinulle sinne pohjoisen lumoon! :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna. Olen nyt rauhottanut koruilun ja kortteilun kesäksi, kun pitää aina kerätä pois kun porukkaa tulee ja muutenkin nyt tämä kuvaaminen on iskenyt päälle:))Jyvää juhannusta sinullekkin.

   Poista
 3. Kalliokielot näyttää ihastuttavilta:)

  VastaaPoista
 4. Saniaiset ovat todella kauniita kaikessa vihreydessään. Ja nuo kalliokielot ovat myöskin ihastuttavia. Tuli yhtäkkiä mielee , nyt täytyisi kuivata saniaisen lehtiä niin voisi sitten peittovärjätä kangasta. Saniaisia on täälläkin paljon.

  VastaaPoista
 5. Minäkin pidän kalliokielosta :)

  VastaaPoista
 6. Loving all the photos you are sharing of the plants in your area. They are all so beautiful. i hope you get lots of butterfly visitors too.

  VastaaPoista
 7. Kiitos, Paula Kristiina
  Meke ja Merry :)

  VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥