maanantai 4. kesäkuuta 2012

Kerkkä.

Kuusenkerkkiä.





9 kommenttia:

  1. Kivat kuvat. Äitini söi joskus noita kerkkiä, ovat kuulemma terveellisiä.

    VastaaPoista
  2. Mitä kerkistä voi valmistaa vai nautitaanko ne noin vaan? Kyseleepi etelän ihme :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Meke. Jotkut valmistaa kuusenkerkkä teetä tai siirappia, en tiedä miten niitä valmistetaan:) Itse olen syönyt ihan vain puusta napsien, ihan tuoreeltaan.

      Poista
  3. Molto belle, brava! buona serata...ciao

    VastaaPoista
  4. Luulin että piti olla herkkä, mutta kai se sittenkin on kerkkä :) En olisi kyllä tiennyt

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ari, eipä näistä nykyaaikana kukaan tehe mitään. En ole kuullut kumminkaan:) Kannattaa maistaa, kun ovat vielä pehmeitä.

      Poista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥