torstai 7. maaliskuuta 2013

Ylläksellä..

Eilen kävästiin Ylläksellä. Petyttiin vähän siihen kun gondolihissi ei kulkenut tuulen vuoksi:/ Sillä olis päässyt huipulle katselemaan maisemia, mutta ehkä toisenkerran:) Mutta koitettiin katsella muita maisemia:) Laskettelut jätettiin muille:) Olihan siellä aikas kylmä tuuli vaikka pakkasta oli  vain -8
Ylläkseltä täällä mainospätkä :)










Sitten käytiin savottakahvila Elämänluukkussa kaffvella. Oli siellä mukava tunnelma ja olihan siellä paljon hiihtäjiä ja lumikenkäilijöitä. 







13 kommenttia:

  1. Onpa noissa kuvissa ihan erilainen tunnelma kuin täällä Helsingissä. Olen ollut pohjoisessa viimeksi yli kolmekymmentä vuotta sitten, lapsena.

    VastaaPoista
  2. You realy had a great time!Very beautiful place!Amazing pictures !!Thank you for your kind comment on my blog!Have a wondeful day!
    Dimi..

    VastaaPoista
  3. Harmi että jäi gondolihissi kulkematta, täälläkin oli hirmuinen tuuli. Onneksi on rauhoittunut.

    VastaaPoista
  4. Oivoi, eipä ole enää sama ihana rauhallinen Ylläs, kuin 50 vuotta sitten kun siellä kesiä vietin. Monesti Sieppijärveltä polkupyörillä ajeltiin Ylläkselle, muistaakseni "vain " noin 100km =) En halua sinne enää ettei ihanat muistot kärsi.

    VastaaPoista
  5. Hienoja maisemia! En ole koskaan lapissa käynyt, en edes missään hiihtokeskuksessa, kiva näin nyt virtuaalisesti.

    VastaaPoista
  6. Kyllä teillä on siellä hulppeat maisemat, ihanaa!

    VastaaPoista
  7. Ylläksen laki on niin altis tuulelle, että varmaan usein joutuvat laittamaan gondolihissin kiinni, harmi. Tuo latukahvila taitaa olla sama kuin siinä TV-sarjassa, joka seurasi Ylläksen hiihtokautta.

    VastaaPoista
  8. Hienoja kuvia ja varmasti kiva reissu on ollut!

    VastaaPoista
  9. 冬が終わりそうです。
    雪が溶け始め、これから素晴らしい春がくるのですね。

    VastaaPoista
  10. Dear friend...only -8 º???
    Only???
    Abrazos amiga
    W.

    VastaaPoista
  11. Mulla on viikko-osake vapaana Ylläksellä, jos joku on kiinnostunut! Viikko Ylläksellä vuodessa tai useampikin halvalla!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥