tiistai 20. elokuuta 2013

Filettä

Paistoin tuossa viikko sitten possun sisäfilettä. Leikkasin viillon pituussuunnassa melkein läpiasti. 
Laitoin vähän suolaa ja maustettua tuorejuustoa noin 100g, tälläkertaa valkosipulijuustoa. 
Laitoin pekonilla paketin kiinni :) Paistoin kypsäksi miedolla lämmöllä noin 150 astetta.



7 kommenttia:

  1. Hi:-)
    The food looks so appetising and I bet,it also tastes so good.
    Warm Greetings-Halinka-

    VastaaPoista
  2. Kiitti vinkistä! Tätä täytyy testata, jos muistaa. :D Tuli nimittäin ostettua possun sisäfilettä.

    VastaaPoista
  3. ... ja tuohan ei voi olla muuta kuin Hyvää! :)

    VastaaPoista
  4. Herkullista takuulla, pitää pistää muistiin joskus vaikka laittaa :D

    VastaaPoista
  5. Your food looks so tasty and yammy!!
    Great recipe!!Thank you for sharing!!
    Have a lovely day!!
    Dimi...

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥