Paistoin tuossa viikko sitten possun sisäfilettä. Leikkasin viillon pituussuunnassa melkein läpiasti.
Laitoin vähän suolaa ja maustettua tuorejuustoa noin 100g, tälläkertaa valkosipulijuustoa.
Laitoin pekonilla paketin kiinni :) Paistoin kypsäksi miedolla lämmöllä noin 150 astetta.
yum yum .. :) :)
VastaaPoistaHi:-)
VastaaPoistaThe food looks so appetising and I bet,it also tastes so good.
Warm Greetings-Halinka-
Kiitti vinkistä! Tätä täytyy testata, jos muistaa. :D Tuli nimittäin ostettua possun sisäfilettä.
VastaaPoista... ja tuohan ei voi olla muuta kuin Hyvää! :)
VastaaPoistaNam, nyt tuli nälkä:)
VastaaPoistaHerkullista takuulla, pitää pistää muistiin joskus vaikka laittaa :D
VastaaPoistaYour food looks so tasty and yammy!!
VastaaPoistaGreat recipe!!Thank you for sharing!!
Have a lovely day!!
Dimi...