keskiviikko 14. elokuuta 2013

Kesäkurpitsa.

Paistoin tässä päivänä muutamana, täytettyjä kesäkurpitsoja, Olihan hyvää.


Jauhelihaa paistoin ja hyvin mausteita, että maistuu, kun kurpitsa on aikas mieto. En mittonut mausteita, laitoin miltä tuntui. Koversin siemenet pois, niin että täytteet sopii ja pysyy.

Jauhelihaa oli 400g, se riitti näihin aikas isoon kurpitsaan
Sinihomejuustomurua 150g
muita mausteita maun mukaan :)

11 kommenttia:

  1. Kuullostaa ja näyttää herkulliselta!

    VastaaPoista
  2. Herkkua taatusti, pitää kokeilla, ehdottomasti :P
    On ollut monesti mielessä, sitten unohtunut, kiitos vinkistä.

    Mageet kuvat!
    Hyvää sadepäivää Ystävä :)

    VastaaPoista
  3. Eipä oo muuten tänä kesä tullut tehtyäkään. Harmi kun oli kesäkurpitsa kaupassakin niin halpaa, vaan ei oo enää. Hyvä kun muistutit! :)

    VastaaPoista
  4. Herkulliselta näyttää.. tätä reseptiä pitää kokeilla:)

    VastaaPoista
  5. Just eilen sain naapurilta kaksi isoa kesäkurpitsaa. Pitääpä laittaa illaksi toinen ainakin tuolla sinun ohjeella :).

    VastaaPoista
  6. Oi miten herkulliselta näyttää,ihana saada noita ohjeita:)

    VastaaPoista
  7. Tuo ON hyvää, muutaman kerran tullut tehtyä, laitoin myös tomaattia täytteeseen muistaakseni. Pitääkin muistaa tehdä pitkästä aikaa :)

    VastaaPoista
  8. Nämä ovatkin unohtuneet, kiitos kun muistutit!

    VastaaPoista
  9. Hallo Kirsti!
    The look so delicious and tasteful!!
    I'll try this recipe!
    Have a lovely day!!
    Dimi...

    VastaaPoista
  10. Siis nämä ovat suurta herkkuani...nam nam!

    VastaaPoista

Kiitos kaikista kommenteista. Mukava kun kävit blogissani.♥