Tein näitä herkkuja jo ennen reissuun lähtöä. Ei onnistunut pursottimella pursottaa kun oli aina tukossa pursottimen nokka :/ No ei auttanu kuin lusikoida pellille. Hyvin kävi kauppansa näinkin.
Olen vieläkin täällä reissunpäällä :)
3 munan valkuaista2 dl sokeria
1 dl turkinpippurirouhetta
Vatkaa valkuainen ja sokeri kovaksi vaahdoksi ja lisää turkinpippurirouhe varovasti joukkoon.
Pursota pellille ja paista 110 asteessa 1½ tuntia.
Hyvää elokuun ekapäivää kaikille :)
Kuulostavat herkuilta:)
VastaaPoistaVoi että, on varmaan herkkuja!:)
VastaaPoistaKiitos tästä vinkistä!
VastaaPoistaKiitos samoin, mukavaa elokuuta!
Että näyttävätkin herkullisilta:)
VastaaPoistaHallo Kirsti!
VastaaPoistaThe sure look delicious!!!
Nice recipe!!!
Have a happy new month!
Dimi...
Tykkään salmiakista, joten varmasti tykkäisin näistäkin!
VastaaPoistaMukavia elokuun alkupäiviä!
Samat on olleet tekeleet minulla tällä viikolla. :) Tosi herkkuja, muksut tilasivat jo lisäsatsin. ;)
VastaaPoistaMun lempparikarkit marengin kera! Näitä on varmaan pakko kokoeilla :)
VastaaPoistaNäyttää ihanalta. Pakko kokeilla =)
VastaaPoistaMmmm - these look great.
VastaaPoistaHave a good trip.
Onkos nämä nyt niitä, joihin tulee himo?? Mukavaa elokuuta Sinulle!
VastaaPoista